ameriaki vonatkozású bejegyzések

Saturday, November 28, 2009

Szalagavató, és más


Megvolt a nagy nap! A lányok gyönyörűek voltak, minden olajozottan ment. A lányom, sugárzott. Meghivtuk a lányom apjának D.- nek a hugát, és annak a férjét is. A húg, nemrégen költözött haza Izraelből, alkalmazott matematikát tanitott a Tel Aviv- i műszaki egyetemen. Boldog volt nagyon! Szóval, az estének ez a része jol zajlott.
Ma sokat autóztam. Nem megy a fűtés, a légkondi, csak hűt. Mire Tirolba érek, az orromon jégcsapok logtak volna! ha, kikapcsolom, bepárásodik a szélvédő. Hazafelé, mindennek a tetejében, nagyon furcsa zajokat hallottam. Pont nem jókor jött, de talán megis. Jobb, ha most derülnek ki a dolgok, és nem mondjuk Salzburg, és Innsbruck között félúton. Egyetlen autószerelőm sincs, azt sem tudom, hova szaladjak, hogy azert a gatyám megmaradjon.
Épp, amikor kezdenél egy kicsit lazulni, akkor jön valami.
Hulla vagyok, megyek egy gyors tusolás, és lefekszem, nagyon fáradt vagyok.
Holnap, teszek fel fotókat, meg videót is. Illetve, már ma.
Folytatás, másnap reggel.
Átszaladtam, egy ismerőshöz, akinek szintén Rovere van.
Hiába nőböl vagyok, és szőke. Pontosabban, egy penis sinister infortunatus!!
A kocsiban, nem volt hűtőfolyadék egy szemernyi sem. Ez volt a baja! Most fűt, mint a disznó! De, azért kell egy teljes olajcsere, elmenetel elött, de nem tudom, milyet vegyek!! ??
A Szalagavató táncot beteszem, meg is könnyeztem, de lehet hogy csak egy por szállt bele. A Twilight zárójelenetének a zenéjére táncoltak, és olyan szépek voltak, és fiatalok! (A videó felvételen, amúgy a jobb sarokban, mellettem ült a Serencsejáték ZRT. vezérigazgatója, véletlenül kerult a felvételre.)

7 comments:

  1. Örülök Lilykém, hogy mégsem kellett kihagynod ezt az alkalmat. Nagyon szépek voltak. :) Ebben a szerkóban milyen kis ártatlanoknak néznek ki. :)))

    ReplyDelete
  2. Ugy, ahogy mondod!! Neznek ki!! hahaha

    ReplyDelete
  3. csinos volt a lányod! :)Örülök, hogy jól sikerül a nap! :)
    szervízkönyvben nézd meg, milyen olaj kell, illetve az autószerelő is meg tudja mondani.

    ReplyDelete
  4. Hűűha!
    te, ez a por, ez ragályos ám, mert nekem is a szemembe mászott. :-)))Annyira örülök, hogy ezt együtt éltétek meg :-))).Varázslatos este az ilyen.
    Az autót meg nem árt rendbe rakatni hosszú út előtt.
    Puszi nektek.

    ReplyDelete
  5. Gratulalok!
    Nagyon szepek voltak, es a zene is csodas.
    Puszi Nektek!

    ReplyDelete