ameriaki vonatkozású bejegyzések

Tuesday, November 13, 2018

Furcsa

Nyár van, fiatal vagyok. Alakom tökéletes, fekszem egy magán strandon. Betelepszem, egy kis bódé szerū mögé egy nyugágyra. A bátyám kisfia ott játszik körülöttem. Meleg a nap. Egy hirtelen ötlettõl vezényelve, leveszem a felsõmet.  Játszom, beszélgetek a gyerekkel. Szemben egy ház. A hátsó ablakban, megjelenik egy nõ, meredten néz. Kisvártatva, megjelenik egy pasi, majd egy másik nõ, még egy pasi. Rosszallóan ingatják a fejüket. Nem tulajdonítok különösebb jelentõséget neki. Amerikában vagyunk. Beperelnek. Az ítélet, $17.500 büntetés, közszemérem sértés miatt. 3 generáción keresztül kell fizetnem a bírságot. Tehát, ha én nem tudom fizetni, akkor a lányomnak kell törleszteni, és annak a majdani gyerekének. (ezt a marhaságot) 
Megkérdeztem õket, hogy miért pereltek be, hiszen eldugott helyen voltam, a házuk hátsó ablakán zsaluk voltak, azt be lehetett volna csukni. Talán, amishok, vagy miért? Erre nem kaptam választ. Annyit, hogy a gyerekeik láthattak volna, és ez tilos Amerikában. A 2 házaspár elvált az eset miatt! 

Nagyon furcsa álom, ennyire komplex történetet, még soha nem álmodtam, vagy legalábbis, nem emlékszem rá! Lehet, hogy régen álmodtam komplex történeteket. A bátyám nagyobbik fia, 40 éves most. Soha, még amikor tökéletes alakom volt, akkor sem vettem le a felsõmet! 

2 comments: