ameriaki vonatkozású bejegyzések

Thursday, November 5, 2009

Magad uramAz igazsag az, hogy Aquarius nem szeret kotni. De, kenytelen lesz. Nezte a boltban, piacon, egyeb helyen, vastag kotott zoknit, de sehol nem talalt. Vasatag zoknit igen, de nem tiszta gyapjut, hanem, kevert fonal, meg muanyag.
Az neki, nem kell!! Igy, kenytelen fonalat venni, es megkotni. Itt, a masik akadaly, nincs 5 kototuje. Mert azt nem csak ugy kotjuk, hanem 5 kototuvel dolgozunk. Van, aki 4- el, de Aquarius 5 - el. Sarkot is tudok kotni, es termeszetesen orrat is.
Egyszer, ugy 5 evvel ezelott, az osszes kototujet kihajitotta a kukaba! Nem akarmilyen kototui voltak, szemraktarozos, meggorbitett, orias biztositotu, amivel egy egesz sort lehet felretenni, korkototu, a csavart mintahoz, sima, es az osszes letezo meret. Evek ota, hozza sem nyult. Amikor, Karinthiaban lakott, mindenkinek kotott, mint a megszallott. Nem igy szuletett, hanem a frusztraciojat igy vezette le. Vett, kotos Burdat ( ha meg emlekszik ilyesmire valaki). Ult, kotott, es idonkent meghuzta a vodkas flaskat.
Gyonyoru dolgok kerultek ki a keze alol. Csodas fonalakat vett.
Vodkas flaska elmaradt,brrrr.., de most gyapju zokni kell!! Es, kesz ! :-)))

16 comments:

 1. :D - Na, ez az első eset, amikor megdöbbentem. Próbálom elképzelni. (Pszt! Amúgy régen én is tettem ilyet, bár a zokniig nem jutottam el.) Egyébként nem rossz ötlet a feszkó levezetésére sem.

  ReplyDelete
 2. Bizony, nem te vagy az elso, aki nem hitte, hogy kotni tudok, raadasul nem is akarhogy! Aztan, meg lestek, nem hittek, hogy kezzel van kotve!! hahaha..

  ReplyDelete
 3. kérek egy lábméretet és majd egy címet is! Szilveszteri kirándulásomról hozok neked igazi gyapjúzoknit!!! :) és ne ellenkezz!!! :)

  ReplyDelete
 4. Huuu, Itality!
  Ez megtisztelo! Tudod mit? Nem ellenkezem. :))) Elore is koszonom!

  ReplyDelete
 5. de kérek egy lábméretet!!! Anélkül nem megy, mert lehet, h túl nagy lesz, bár az ellen is tehetsz, de lehet, h túl kicsi... tehát nem ártana a méret! :)

  ReplyDelete
 6. Megy e- mailbe, a cim is! Mondjuk, a labmeret, nem titok, 38. hahahaha...

  ReplyDelete
 7. Én anno babaholmikat kötöttem gyönyörűeket, csipkéset a lányomnak, utasszállító hajó a fiam pulcsiján - részletes! -, macik és egyebek. Most meg Árminnak azt az egy pulcsikát képtelen vagyok befejezni... :(

  ReplyDelete
 8. Draga
  hivatlan!
  En is kotottem regen a lanyomnak, egyforma volt a zokni, a pulcsival! :)))

  ReplyDelete
 9. Szilvinek meg kell tanulnia kötni :D egy ilyen jó meleg természetes alapanyagú zokni milyen jó lenne ebben a hidegben.

  ReplyDelete
 10. Draga Manitu!
  Nem egy nagy ugy! Eloszor, sallal kell kezdeni, az sem egy hatrany mostanaban, meg vannak nagyszeru kotos, magazinok!! :))

  ReplyDelete
 11. Pont a múlt héten nézegettem a fonalakat. Van egy kardigán a szekrény aljában, szép kis csavart mintás. Teljesen kész, csak össze kellene állítani és gombolópánt 2 éves gyereknek való. 16 éve tettem el, hogy majd ......Most meg majd az unokámnak :).

  ReplyDelete
 12. a mindenit, felét sem értettem, szemraktár, vagy mi, meg ilyenek... a vodkát azt igen. Bár ezt a vodka dolgot csak azért nem értem, mert szerintem nagyon szar:)én sose szerettem. Azt mondják annak nem érezni az illatát, ha iszik valaki, van aki azért ezt issza. Jól teszed, hogy nem piálsz.
  Mechanizmus? 1szerű -természetesen.:)Csak az ember ilyenkor is 83× körbegondolja a fejét, a nyilvánvaló dolgokat meg nem hajlandó észrevenni.:)
  Ha érdekel, megírom neked levélben.
  Nagyon ügyesen kötsz!! :)
  a lányod képei varázslatosak!! :)

  ReplyDelete
 13. Kedves Pentekke!
  Hosszu evek ota nem iszom! Semmikor, semmit! Egyszeruen , megutaltam! Ird meg, igen erdekel!! Varom! :)))

  ReplyDelete
 14. Amugy, meg minden alkoholnak erezni az illatat! :)))

  ReplyDelete
 15. úgy hallottam a vodkának nem, mindig tanul az ember. A héten írok, puszi és jobbulást nektek, talán lesz még alkalmatok elmenni bulizni!

  ReplyDelete
 16. Koszi! Remelem!
  Tudod, ha valaki 1 alkalommal iszik egyetlen felest, akkor talan nem erezni a vodkat. De, ha a piazas tartos, akkor bizony mindegy mit vedel az illeto!! :D

  ReplyDelete