ameriaki vonatkozású bejegyzések

Friday, November 13, 2009

Utazas

Ezt be kellett tennem. Aquarius es az utazas!

Az asztrológia szerint viselkedésünket, életvezetésünket befolyásolják a csillagok, különösen az, hogy melyik jegyben születtünk. Nincs ez másképp akkor sem, ha útra kelünk. Más elképzelései vannak a vakáció eltöltéséről egy Kosnak, mint egy Bikának vagy egy Ráknak.

A Vízöntő jegy képviselőire jellemző a különcség. Sokszor olyan helyeket keresnek fel, amelyek nem divatosak, vagy nem ismertek. A Vízöntő olyan közeget keres, ahol a saját elképzelései szerint vakációzhat, a szokatlan, a különleges vonzza. Számára elsõsorban nem is a helyszín, hanem annak lakói érdekesek.

Nehezére esik sokáig egy helyben maradni, szereti a változatosságot. Kíváncsisága kizárja, hogy minden évben ugyanott töltse el szabadságát. Nem törekszik a luxusra, de kifogása sincs ellene. Útitársként nagyon szórakoztató, de néha kissé idegesítő is, mert túlságosan független és kiszámíthatatlan. Ötletgazdagsága ugyanakkor erőssége is, aki pedig kedveli a meglepetéseket, az jól fogja magát érezni egy Vízöntővel.

A Vízöntõ jegyhez tartozó országok: Oroszország, Románia, Moldva, Baltikum, Olaszország, Maldív-szigetek, Svédország, Lengyelország, Abesszínia, Etiópia, Izrael, Irán, Ibiza, Dél-Afrika, USA

A Vízöntõ jegyhez tartozó városok: Berlin, Hamburg, Bréma, Salzburg, Pisa, Los Angeles, Brighton, London, Moszkva, Szentpétervár, Amszterdam, San Francisco

No comments:

Post a Comment