ameriaki vonatkozású bejegyzések

Monday, November 23, 2009

Már tudom

Szóval, már tudom, hogy mikor van jelenésem Tirolban. 7- én. Ma reggel, beszéltem velük telefonon. A tulaj csajjal, nagyon ''arany pofa'' volt, és rendkivül erős tiroli tajszólásban beszelt. Korrekt volt, és tényszerű.
Örülök. Ha, valaki útálja az új munkahelyeket, az én vagyok. Még abban az esetben is, ha értek a munkámhoz. Hiszen, nem ismernek, és árgus szemekkel figyelik minden lépésedet.
Az első 2- 3 hét, útálatos. De, ez van. Idétlen vigyorgas, small talk, biztos helyzet felismerés, tudás. Aztán, túl leszünk rajta.
Csak abbol kell kiindulni, hogy a vendégek jolérezni mennek magukat, és jól is érzik magukat. Nekem, az a feladatom, hogy ezt biztositsam, illetve, a szemem mindenen ott legyen, és az alámrendelt pincéreket, jól irányitsam, anélkül, hogy útáljanak. Ez nagyjábol a pályafutásom alatt sikerült is, persze nem szerethet mindenki.
A további gondolataimat, megirom reggel.

6 comments:

  1. Dear Phillip! I'm sorry You can read me, but I'm impressed about your Garden! I would follow your pictures, and read You! :))

    ReplyDelete
  2. de jó, pont ezt akartam kérdezni, hogy mizu az állással? szóltak-e, vagy kerested-e őket, mikor kell menni, ilyenek.
    biztos szuper lesz!:)
    és örülök, hogy lassan visszatalálsz magadhoz!

    ReplyDelete
  3. De jóóó! :-)))
    Így a lányod szalagavatójára is el tudsz menni, ha jól értem. :-))))Az első 2-3 nap után, meglásd, nem lesznek gondok. Ahol fer és komoly a főnők, ott az alkalmazottak is korrektek , szeretni fognak téged :-)Puszillak.

    ReplyDelete
  4. Draga Magnoli! Igen, nagyo örül neki, hogy ott leszek!! :))))

    ReplyDelete
  5. ügyes lány vagy Te! Az eleje tényleg mindig rossz, de utána annál jobban fogod magad érezni. Gondolja arra, hogy végre nem egy banya kénye-kedvét kell kiszolgálni:))

    ReplyDelete