ameriaki vonatkozású bejegyzések

Tuesday, November 10, 2009

Ide szulettem, de nem ide szol a jegyem! Igen, elso szam, elso szemely!

Amikor, ilyen megnyilvanulasokkal talalom magam szemben, mint a muveszeti oldalon is, akkor komolyan gondolkodoba esek!! Milyen orszag ez?? Cenzura, es a pocsok!
Most volt alkalmam sokat, es kimeritoen beszelni errol a lanyommal, es o sem akar itt maradni. Vegulis kiderult! Azt is megmondom elore, hogy nem idegesitem rajta magm, a masik idiota orszag, Ausztria. De, nekem most azzal kell beernem. Valamivel azert remelem jobb lesz! Ez van, az elet kiszamithatatlan! De, ha az sem tetszik, tovabballok! A rohadt eletbe! Miert nem talalkozol ilyennel Amiban??
Ha, egy IP cimrol csinal anya es lanya, regisztraciot, mi abban a rossz??? Valamifele elonyokhoz jutunk talan? Nem irtam igazi velemenyt, mert azt nem tettek volna zsebre, esetleg a lanyomat is torlik, azt meg nem szeretnem!
Na, eleget lattam- voltam, megyek is! Valamifele, gyulolet- szeretet van bennem!

10 comments:

  1. hát igen az Én hozzászólásomat is kitörölték ,de nem baj.Már megszoktam :D

    ReplyDelete
  2. mielőbbi jobbulást a lányodnak!
    ne idegeld magad, és vigyázz magadra! :) puszi

    ReplyDelete
  3. Hát ez nagyon nevetséges, már amit veletek csinálnak.
    Én nem éltem külföldön, de még így is nagyon érzem, hogy nagy gondok vannak itt Mo-n. Mindenkinek akkora egója van, amikor arról van szó, hogy kritizáljanak valamit, de ha összefogásról, vagy valami pozitív dologról van szó, mindenki szépen elbújik a keserűségében.

    Szerintem ne is foglalkozz velük, és hajrá, a gyűrű lehet, hogy csak otthon csúszott le valahol.

    ÜDV és minden jót: Zipp

    ReplyDelete
  4. Erre en is gondoltam, es tuve tettunk mindent!!!!

    ReplyDelete
  5. Én azt csodálom hogy ENGEM még nem dobtak ki az oldalról...ha ugyanarra gondolunk! Mert hát,általában MINDENHONNÉT kiutálnak,serc-perc alatt.

    ReplyDelete
  6. Igen, a Kep a Falon cimu orbitalis idiotak gyulekezetere gondolunk mind a ketten!! Na, most aztan, lila gozom nincs, miert utalnak ki se perc alatt! Nem figyelnek oda, arra amit kozvetiteni akarsz!! Mirol beszelsz! Csak semmi formabontas!! Egyenfesteszet, ha kicsit mas, akkor mar nem lehetsz jo! Nevetseges!!

    ReplyDelete
  7. Na de a Kép a Falonról még NEM DOBTAK KI ENGEM,nem is nagyon szóltak be...ez már GYANÚS!

    ReplyDelete