ameriaki vonatkozású bejegyzések

Sunday, November 15, 2009

Érdekes!

A gyűrű, egeszen egyszerúen, az ajto mögött volt!! Nem szeretek, csukott ajtónál aludni. Reggel, csodák csodája, kek volt az eg, es világosabb volt, mint egyébkent, és egyszerúen, rámcsillogott. Rögtön tudtam, hogy megvan' Úgy örultem neki, mintha most kaptam volna'
Ezekkel, a dolgokkal, úgy vagyok, hogy ha el lell vesznie, mert nem akar hozzám tartozni, akkor ugy legyen! Akkor, el kell vesznie! Ami, hozzám tartozik, az ugyis marad!
Más. A családi osszejövetel, rendkivül érdekesre sikeredett. Mondhatnám úgy is, hogy keser édes volt! A bátyám születésnapja volt. Egy masik regi, 1997 es születésnap videója került elő. Körülbelül, ugyanazok a szúknek nevezett családtagok vettek részt rajta. 3 an, mar nincsenek az elők sorában. A nagybátyám, anyámék unokatestvére, és Gy.
A lányom, még csak 8 éves a felvételen, A Dani unokaöcsém, 4. Mi, meg valahogy, nagyon fiatalok vagyunk! Apám, ugy nézett ki, mint Roger Moore. Anyám, még barna hajjal. Gy. is önfeledten vigyorog, akkor még nem volt 1oo kg, csak 7o. Én, természetesen gyönyörű vagyok! Olyan szomorkás lett a hangulatom, pedig a beszólásokon, jókat nevettünk! Olyan melankólia szállt meg hazafelé az úton, hogy hihetetlen' Rányomta bélyegét az egesz további estémre. Azóta, annyi minden történt! Annyi mindent másképp csinálnek' És, mégis száguld az idó! Honnan jön, és hová tart?? Közben, a gyerekek felnőnek, és partnerekké válnak számunkra. Mi, meg használódunk! Legszivesebben, ekezdenél kiabálni! Én, ezt nem akarom! Mi történik? Álljatok meg! Ki karok szállni!
Szóba kerül az is, hogy öregszünk! Kicsoda ÉN? Szó sem lehet róla! Komoly lelki gondot okoz. Pszihés gondot! Szembe kell nézni vele! De, nem konnyű annak, aki 38 évesen, még a 2o éveseket is maga mögé utasitotta, a puszta megjelenésével!
Ez az igazság, és én, ennek abszolút a tudatában voltam! Ajaj!

3 comments:

  1. Örülök, hogy meglett a gyűrűd! :) A dolgok nem vésznek el olyan könnyen szerintem.:)
    Figyu, minnél többet foglalkozol az idő múlásával, annál szarabb lesz. Már csak azért is, mert ha erre koncentrálsz, még jobban rohan. Teljesen bele vagy süppedve ebbe a test dologba, lehet megint fel kéne menned a magas hegyekbe, hogy eszedbe jusson ki vagy, és mi a fontos, és mi nem.:)
    puszillak

    ReplyDelete
  2. Te Pentekke!
    Sokkal bolcsebb vagy, mint gondolnad! Emmellett, nem tudok, csak úgy elmenni!! Ez van!! Azan, meg ha el kell vesznie valaminek, az elvész! Ami, meg hozzank tartozik, az, megmarad'

    ReplyDelete
  3. Az idő, kegyetlen és tökéletes, csak halad. A test csak földi hordozója a léleknek, és sajnos a földi boldogulásban is nagy szerepe van. Ma a szépség és fiatalság a divat. Lényeg mégis a szellemünk, mely soha nem öregszik. Egyébként gondoltam, hogy megtalálod a gyűrűd.

    ReplyDelete