ameriaki vonatkozású bejegyzések

Friday, November 6, 2009

Aquarius kivancsi lenne,

hogy mukodnek a dolgok. Ez valami olyasmi, amikor kitunoen mukodtetunk egy gepezetet, megsem ertjuk a mechanizmusat. Marmint, azt ugye tudjuk, hogy nem hullik semmi az olbe, tenni kell.
De, azert megis! Nem all tole mesze az ugynevezett "tulerzekenyseg", "megerzes"" (mindig hallgatni kell rajuk) a "kihegyezett antennak", es a "nyitott csakra", ha ugy tetszik, bizonyos dolgokhoz. A nyitott csakrak, nem csak a jot engedik be, de a rosszat is!
De, azert ugy szeretne tudni, hogy valojaban, majus ota, no nem azonnal, de a nyar folyaman, szep lassan ozonlottek fele a pozitiv energiak, dolgok. Emberek hozzaallasa a dolgokhoz, fele. A dolgok alakulasa is! Aquarius, ugy erzi, hogy persze tett erte, de kozel sem annyit, mint amit mostanaban kapott, aramlott felem a pozitivum. Akarmihez nyult, jol sult el! Lehet, hogy elobb volt a "vezekles", azutan a jutalom? Majusig, hiaba fordult akarmerre, es probalt mas szemszogbol kozeliteni dolgokhoz, ejszakakat spekulalt, hogyan kellene?? Mit kellene, semmi nem jott ossze. Teljesen magara volt hagyva, az osszes gonddal. A tobbirol, mar szot sem emlit.
Tobbszor allt mar fel, ex ferjtol valo menekules, hirtelen halaleset, szerhullo kapcsolat gyereke apjaval, szoval mar tobbszor fordult elo vele. Mindig jott valami, tortent valami, amiben latott valamit, ha nem is sokat. Es mindig hozott gyumolcsot is. Meg mindig folyamatosan aramlik fele a pozitivumok tomkelege. Lanyokkal a talalkozasok, amik jol esnek, apro, de fontos ajandekok. DK- tol a koktelos biblia, Italitytol is, a zokni. Tudja, nem nagy dolgok, de ezeket a nagyszeru embereket, nem is ismeri, es azt hiszi, megis. A fele iranyulo figyelem!
Mar nem fel, es tisztan latja az utat.
Szoval, elkepzelese nincs, hogyan mukodik, de mukodik. Tele van ujra tervekkel, es a felbehagyott dolgokat befejezi. Ujakat kezd.
Ha, nala, neki mukodik, akkor masnak is mukodik.
Ajanlja masoknak is, hogy nincs vege az utnak, meg nincs. Aki nagyon el van keseredve, vegye eszre a lehetosegeket, ne suppedjen a kilatastalansagba! Mindig tortenik valahogy valami, es jon a segitseg, talan, nem is konkret segitsegitseg formajaban. De, ha megagadjuk az ustokenel, azza valhat. Es, nem utolso szempont, a harci szellem! Abbol, van Aquariusban boven!
Szoval, koszoni mindenkinek, aki figyelemre meltatja!

5 comments:

  1. Tudod, nekem küldhetnél olyan 'harci szellemet', amit saját magam érdekében használhatnék fel! Másért tudok küzdeni!
    Azt megerősítem, hogy mindig történik valami, ami miatt az ember új erőre kap! Csak cél legyen!

    ReplyDelete
  2. Draga Martikam!
    Van benned harci szellem, ha masert tudsz kuzdeni! Es tudsz, mert a fontossagi sorrended is a helyen van! Lasd, a talalkozo. :)))

    ReplyDelete
  3. Mi meg örülünk,hogy megtaláltunk.Nagyon hiányoztak a gondolataid,írásaid.
    Nagyon nehezen viseljük az itthonlétet,a kiszolgáltatottságot de erről majd következő Blog bejegyzésemben írok.De ebben e bejegyzésedben illetve bejegyzésedből azért Én is Mi is erőt merítünk

    ReplyDelete