ameriaki vonatkozású bejegyzések

Thursday, November 5, 2009

A muveszeti oldal


Aquarius lany kepei irant erdeklodik egy no, aki meg csak tegnap ota van az oldalon, illetve valt nagyon aktivva. Alaposan korulnezett, elkuldte a gyerek kepeit a ferjenek, es annak is nagyon tetszik. Most szervezkednek, hogy lehetne eluttatni a kepeket.
Aztan, eszebe jutott Marti, aki tunderi volt, es feltette a gombat a buszra, az orszag masik feleben, es lam, delutan, mar itt is volt. A csajszi, meg atutalja a penzt a szamlajara. Az oldalat, Aquarius kezelte, mert ot nem erdekli, de abban a pillanatban, hogy Aquarius levelezett vele, es erdeklodott, atadta neki, intezze, mert vegulis az ove.
Es, zsipp- zsupp viheti is magaval Los Angelesbe. Erdekes, hogy a csaj, mint en, annak idejen, ingazik Los Angeles, es Vegas kozott.
Ujabb sikerelmeny a gyereknek. Es ezzel, Aquarius toroltetni fogja magat, itt befejezodott a funkcioja, mert ugy gondolja, neki maganak kell folytatni!



5 comments:

  1. A masik, hogy piszok olcson vesztegeti a kepeit! Igaz, kicsik, de o szabja az arakat!

    ReplyDelete
  2. Továbbra is nagyon tetszenek a képek! Főleg az tetszik benne, hogy nagyon részletgazdagok, így sokáig lehet nézegetni őket, mindig találsz bennünk valami újat:)))

    ReplyDelete