ameriaki vonatkozású bejegyzések

Sunday, December 27, 2009

Szomorú vagyok, és nem látok

Hiába minden, szomorú vagyok, és levert. Lehet, hogy a holnapi nap, jobb lesz! Nem tudom előre megitélni! Egyet tudok, hogy nagy teher van a szivemen. Egyszerűen..., fáj. Most, nem tudok többet mondani.

4 comments:

  1. Kedves Lily!
    Nagyon sokat gondoltam rád az elmúlt napokban. A gépünket épp csak megmentette a fiam a teljes haláltól, így nincsenek könyvjelzőim, tőled ez az egyetlen blog amit olvasni tudok, persze, nem találok benne semmi megnyugtatót, aggaszt ez a zűrzavar, és ez a szomorúság. Nagyon szeretnék segíteni, bár tudom, hogy a nehéz harcokat általában egyedül kell megharcolni.Szeretettel ölellek: magnoli

    ReplyDelete
  2. Ma már 'holnap' van, talán kicsit jobb, talán nem?
    Sokat gondolok Rád, szeretettel!

    ReplyDelete
  3. Drága Lily! Nagyon sajnálom, ami veled történt. Én sem vagyok valami jó passzban, de a lelkem mélyén hiszek abban, hogy a nagy mélységekből is fel lehet jutni nagy magasságokba, csak kicsit több meló. Tudod, nekem ilyenkor az a matekpélda jut eszembe, amikor a csiga mászik felfelé a falon, és minden második méter után visszacsúszik egy métert. Azt hiszem, mi is így haladunk előre, de úgy, ahogy a csiga a példa végén, előbb-utóbb csak feljutunk a fal tetejére, és onnan már szebb és tágasabb a világ. Nem az idő számít, hanem a célbaérés. Tarts ki! Sokszor ölellek!

    ReplyDelete