ameriaki vonatkozású bejegyzések

Thursday, December 31, 2009

Az év utolsó napján

Mi történt velem ebben az évben? Nem sok jó, talán csak rossz!
Véget ért, egy hosszú, számomra fontos kapcsolat. Milyen bakikat követtünk el, újra, és újra, és reméltünk valamit, ami eleve halott volt, az első pillanattól kezdve. Csak, egy kicsivel jobb hozzáállással, másképp alakulhatott volna. De, nem alakult. Csak, felruháztuk tervekkel, amik nem passzoltak a másik terveivel. Sikertelen voltam minden téren. Egyik pofon, a másik után, pedig nagyon igyekeztem, hogy ne igy legyen! Örülök, hogy véget ért. Gyötrelmes volt, rémálmos, nem alvós, idegtépő, haszontalan.
Tudom, hogy az évszám változással, nem történik semmi, ha mi magunk nem teszünk érte!
Azt gondolom mégis, hogy az ilyen fordulópontoknál, az ember számotvet, visszanéz, és elgondolkozik. Változtat azon, ami eddig nem működött.
Én, most a vitorláimat, másfelé forditom, sőt, ha kell fejjel lefelé, up site down, mert ez az irány nem vezet sehova!
Mindig van nálam iránytű, persze jelképes, a táskámban hordom, még Gy.- től kaptam.
Amig élünk, remélünk.
Délután, beülök az autóba, és Visegrád felé veszem az irányt. Török Ádi Gyugyóka, Pinyóka, és a régi barátok társaságában, néhány órára, elfelejtem a bajokat. Megünnepeljük, hogy ez a 2009-es év, végre véget ér, az összes nyavajával együtt. Őket, már olyan nagyon régen ismerem, hogy ugyanott tudjuk folytatni a beszélgetést, ahol abbahagytuk annak idején!!
Isten áldjon, 2009!

4 comments: