ameriaki vonatkozású bejegyzések

Wednesday, December 2, 2009

Megtörtént

az olajcsere. 1A jóvoltából, nagyon hálás vagyok neki érte. Az légszűrő, fekete volt, mint a szurok. Soha nem cserélték ki benne! De, most más dolog került előtérbe! A vízpumpa ment tönkre! Alig aludtam az éjjel, és ideges vagyok! Pillanatokkal az indulás előtt, kiderül, hogy így, nem lehet elindulni az autóval! Egyetlen használható pasi, nincs a közelemben, csak 1A. Most. Mert, a legtöbbször, ő sincs! Igaz, sose volt, az elemekkel, mindig magamnak kellett megküzdeni. Én, szereltem, javítottam, fúrtam- faragtam. Igaz, megszoktam, és vannak ilyen munkálatok, amiket szívesen végzek. Már, azt is megkaptam, hogy férfiasan viselkedek! Sőt, már betonoztam is! Ez, az én sorsom!
Édes Jó Istenem! Látsz te engem odafent? Néha, olyan érzésem van, mintha az árral szemben úsznék! Egyik oldalon, ad, a másik oldalon elvesz!
Veszek, egy ''megbízható'' járgányt, egy drágát, és akkor ez történik vele! Ráadásul, indulás előtt!! Tessék mondani? Mit vétettem, hogy most az ág is húz? Nekem, ha törik, ha szakad, indulnom kell! Egyszerűen, megpukkadok!

5 comments:

  1. Ugyan már kedves! Mennyire unatkoznál, ha szépen, bonyodalommentesen mennének a dolgok. Az nem is te lennél. Vigasztaló, hogy mindennek ellenére, te át tudsz jutni az akadályokon. Csak bátran, mosolyogva.
    és szerintem, attól, hogy férfias dolgokat is ellátunk, attól mi még nagyon nőcik vagyunk :-) Lám, még nyavalygunk is néha :-))).
    Puszillak.
    Magnoli

    ReplyDelete
  2. Igaz, valószínű kurvára unatkoznék!!

    ReplyDelete
  3. Ó, a francba! Lélegezz, L, ezt is meg fogod oldani! Mi szorítunk! Puszi

    ReplyDelete
  4. hamar kicserélnek ám egy vízpumpát egy műhelyben! Vagy az ára miatt vagy ideges? Mert az tényleg nem egy öröm.
    én utálok férfias dolgokat ellátni. lássák el a férfiak.:) vagy ne nevezzék magukat annak.
    rendes volt A1, vagy, hogy hívjuk, hogy lecserélte az olajat!!
    szorítok én is! puszi

    ReplyDelete
  5. Drága Péntekke!
    Ezen a tipuson, a vizpumpa lehetetlen helyen van! Alul, a motor alatt, nagyon nehéz hozzáférni! A költségeket, pedig már nem is emlitem. Igaz 1A- nak köszönhetően, olcsón megúsztam!

    ReplyDelete