ameriaki vonatkozású bejegyzések

Thursday, December 31, 2009

Csodás

Csodás estém volt! Duma, duma, és röhögés, röhögés hátán! Persze, azért zenélni is kellett nekik. Visegrádon, talán gyerekkoromban voltam utoljára. Pinyóka, elhagyta őket, 1 éve. a dobos. Köves Miklos, a böcsületes neve. Nagyon örültek nekem, persze, Gy.- ről sokat beszélgettünk. Sokat szilvesztereztünk együtt azelött. Ádám, elmesélte a sztorikat vele, én persze százszor hallottam, de mégis jó volt. A szófordulatokat, mondatokat is, amit használt. Különösen jól esett, hogy a szimpadon, elhunyt barátjának ajánlotta a dalt. Kis hijján elbőgtem magam. (mostanában bögő masina vagyok, bármi, bármikor kiváltja) Ez a legszebb daluk, 30 éve! Vissza a városba!
Csináltam én is videókat, de még nem tudtam feltenni. Megyek aludni, fáradt vagyok!
Na, jó beteszek 1 fotót is. A hátam mögött a billentyűs, a röhögőgép! Gyugyó oldalán új feleség van.
Ahogy jöttem hazafelé, a zuhogó esőben, elsirtam magam, talán azokat a gondtalan időket sirattam, vagy a saját nyomorúságomat, nem tudom. Arra is emlékezett, amikor még 16 évesen a Bem Rakparton ott álltam a hangszórók mellett, és szombattól, szerdáig süket voltam, mint az ágyú, a suliban, és otthon is! Kockás flanel ing, farmer, derékig érő haj, és persze, mindig ugyanaz a fiú.

6 comments:

  1. Örülök, hogy jól érezted magad! :-))

    "Adjon Isten ami nincs,
    Ez új esztendőben!"
    /Arany János/

    ReplyDelete
  2. Nem tudom mi történt veled Lily, de ahogy olvaslak nagyon elkeseredett vagy. Kívánom, hogy ez új esztendő hozzon számodra szerencsét, sok örömet, egészséget és a boldogság se kerüljön el.

    ReplyDelete
  3. Nagyon köszönöm lányok!
    Nem vagyok jól! Ennyi!

    ReplyDelete
  4. Valamikor nagy Mini-rajongó voltam, főiskolás koromban sokat jártam a koncertjeikre. Nekem is ez a kedvenc lemezem tőlük, talán megvan még a Balatonon a féltve őrzött bakelitjeim között. :)

    ReplyDelete
  5. Te is, meg még rajtunk kivül sokan mások is! Mégis, nehézségeik vannak!

    ReplyDelete
  6. drága Lily, minden jót neked az új évre megspékelve egy csipetnyi szerencsével!
    puszillak

    ReplyDelete