ameriaki vonatkozású bejegyzések

Monday, June 3, 2013

lassan bedilizek

Egyre cifrábbak a dolgok körülöttem. tegnap kaptam egy telefonhívást a volt kolleganőmtől Angelától. A beteg anyukája félrehívta, hogy nagyon sajnálja, ő készítette a fotót. De, nem gondolta, hogy ez lesz a vége, hogy kidobnak az álásomból. Mi van??? Úgy szólt a vád, hogy leejtettem a fiát! Magánál van ez? Az ügy kivizsgálása után, már módosult, hogy majdnem leejtettem. Azta!! Egyik sem állja meg a helyét!! Egyik sem történt meg! A fotó meg semmit nem bizonyít. Ráadásul, ő maga is úgy teszi tisztába, hogy lent van a rács. Jót röhögtem rajta, mert nincs jelentősége. Oké, de akkor mi volt a cél?? ha nem az, hogy kidobjanak??
Egyébként azért is dobtak ki, mert nem gazsuláltam, hanem kiröhögtem őket. Valószínű azt kellett volna mondanom, hogy ne haragudjanak, bocsánat, szükségem van az állásra, sürű nyelvcsapások. Egy nagy szart! Már nincs jelentősége! Ha, hibát követtem el, állok elébe, ha nem akkor megvédem magam.  Nem is érdekel, túlhaladott ügy, csak maga a mosakodás felidegesített. Egyébiránt, minden hónapban kapok állásajánlatokat, nem gond elhelyezkedni.
Más. 2o oldalból írok teszet 6.- án, rakás dolog ismeretlen. Ráadásul, latinul. Kezd átláthatóvá válni, de még mindíg nem tiszta.
Géjza haragszik, nem beszél velem. Mindennek a tetejébe, ma érkezett egy levél, a bevándorlásitól. Hogy asszondja, megint be kell minden papírt küldeni, amit már egyszer összeszedtem és beküldtem. Amit egyszer beküldtem, azt ne küldjem be! Mi van???? Háromszor is elolvastam. Komoly gondok vannak a fejekben, nem vitás. Kezdek becsavarodni komolyan!
Ja majd elfelejtettem, hogy a volt munkahelyemen húsevő baktérium pusztít. Így mindenkinek széklet, vizelet mintát kell leadnia, maszkban- köpenyben dolgozni. Erre mondják, isten nem bottal ver!


10 comments:

  1. Szia Lily,
    Ez a macsek ez nagyon durva!
    De látod, nagy az Isten állatkertje, hogy milyen hülye emberek vannak szabadon! Lefényképez, bekavar, majd bocsánatot kér?! Nooormááális?? Hát persze, hogy nem!
    Semmi mással ne törődj - persze tudom, hogy nehéz - csak a sulival. Az legyen meg, a többi meg le van pottyantva! Kitartást Csajszi, drukkolok!
    Szilvia

    ReplyDelete
  2. Hát ez a macska nem semmi....ez a mostani lelkiállapotodat tükrözi...?
    Rá se ránts...elmúlik....mint minden......!

    ReplyDelete
  3. köszi, kicsit jobban vagyok. De, megoldva semmi nincs.

    ReplyDelete
  4. Kedves Szilvia! A bocsánatkérés közvetett volt. Illetve, nem is az, hanem inkább mosakodás. Nem engem hívott fel (amúgy, tudja a számom) hanem a kolleganőmet, és annak magyarázkodott. Nevetséges!!

    ReplyDelete
  5. Az emberek néha meggondolatlanok, meg hirtelenek. Bele sem gondolnak milyen következményekkel járnak a tetteik, utána meg jön a lelkiismifuri.
    Jó ez a macska:))
    Remélem hamar megoldódik ez a bevándorlási ügyed!
    Próbáld magad ne hergelni nagyon, mert az csak neked rossz, más érintettek meg élik világukat vidáman...
    pussz

    ReplyDelete
  6. Kétségtelen, hogy nagyon stresszes vagyok mostanában.

    ReplyDelete
  7. Mi újság a teszttel? Hogy sikerült? Drukkoltam!

    ReplyDelete
  8. Úgy érzem jól. Köszönöm, meghatott hogy drukkoltál!

    ReplyDelete
  9. Szia Lily,
    Pont én is kérdezni akartam, hogy sikerült a mai teszted, és örömmel olvastam, hogy jól! Gratulálok hozzá, továbbiakhoz sok erőt, és kitartást! Ez megint egy lépcsőfok volt, amit megtettél, és megint egy lépcsőfokkal kevesebb van előtted, mint mögötted! Hajrá Csajszi! :-)
    Szilvia

    ReplyDelete