ameriaki vonatkozású bejegyzések

Thursday, August 2, 2012

Kényszerhelyzet

Az én drága egyetlen párom, szó szerint azt üzente az apóssal, nem csak üzente, le is írta pontokba szedve, hogyaszongya:

1. ha végeztél, tegyél mindent el az asztalról (nem tudom mire gondolt)
2. $21 a fogorvosi számla fogtisztítás
3. az összes holmiddal költözz fel az emeletre.

Tehát, mintha megkegyelmezett volna nekem!!??? Milyen nagyvonalú!
Ezt most kényszerűen el kell fogadnom.
A tényállás röviden. Amíg nem kapom meg az új zöldkártyát, kiszolgáltatott helyzetben vagyok. Ha, elköltözöm, és más lesz a címem, már most le is mondhatok róla, és mivel tudnak rólam, kitoloncolhatnak az országból! Akik nem olvasták volna mi történt, azok figyelmébe ajánlom, a januári bejegyzéseket ezzel kapcsolatban. Nem tudtam, hogy ezt nem Doverban intézik, hanem onnan átküldik valahova Washingtonba, vagy ki tudja hova, mert mindíg máshonnan jön a levél a bevándorlásitól. A lényeg az, hogy bizonyítanom kell, hogy még mindíg együtt vagyunk. A terv az volt, hogy azonnal elköltözöm. Találtam is egy pár megfelelő helyet, persze méreg drágán. Azt terveztem, hogy mire megjön, hült helyem van. Ezt most nem tehetem meg. Az egészet úgy útálom, ahogy van. Tiszta ideg vagyok!
Milyen rendes! Megkegyelmez! A rohadt életbe! A csajszi Doverben azt mondta szó szerint, hogy upss..., itt hiba történt. (valami olyasmi, mint a hoppáré...) Az upss.., nekem sokba kerül, adott esetben az életemet változtathatja meg! Természetesen negatív irányban.
Nos. Már megkezdtem a felköltözést. A hétvégén, írmagommal felköltözöm, kitakarítom ragyogóra az alsó szintet, és levagyszarvaapukám, nem törődöm tovább sem a kerttel, semmivel. Nem beszélek, nem mutatkozom.
Különben már elutazott San Franciscóba nyaralni. Hála istennek!! A landlord (háziúr) nyaral.
Vendég vagyok, mindíg az is voltam.
Ez a "nem az én problémám" kijelentés durva. Ha, esetleg beteg lesz, akkor én is mondjam azt, hogy nem az én problémám???

7 comments:

  1. Tudod Lily az olvasottakról az jut az eszembe, hogy az élet olyan mint a hegymászás, már látod a hegygerincet, de az a pár méter, ami még hátra van, az a legnehezebb. De ne keseredj, felérsz!

    ReplyDelete
  2. Tudom, hogy nem lesz könnyű, de átmenetileg köss békét ezzel a férfivel. Több eszed van, mint egy egész kisvárosnak, legyél te az okosabb. Most nyerned kell. Lepd meg valamivel. Csak ügyesen. Pihend ki magad és készíts egy ütős tervet.

    K.Ny.

    ReplyDelete
  3. Szia Lily,
    A doveri hölgy upss-a az neked kerül pénzbe és nem annak aki elcseszte? Hát milyen világ ez????
    Bakker de jó, hogy legalább most elment nyaralni, és pihenhetsz nyugodtan, már amennyire egy pakolászással töltött idő pihentető.
    Ha nem költözöl el, és nem adjátok be a válási papírokat míg nem lesz meg újra a zöldkártyád, utána még beléd köthetnek, vagy zöldkártyával a kezedben kalap-kabát költözhetsz? Vagy mindenképpen meg kell várjad, hogy ember tegye meg az első lépést? Hjaj de nem irigyellek most! (bár egy ilyen pasi mellett azt hiszem egyáltalán nem vagy irigylésre méltó szituációban! További sok-sok türelmet kívánok!
    Szilvia

    ReplyDelete
  4. Ha megvan a zöldkártya, akkor elméletileg léc. Gyakorlatilag, meglátom, hogy ki tudnék-e bekkelni még 1 évet, a főiskola miatt. Az jó lenne nagyon! Félretenni a büszkeséget, és amikor nem várja, akkor lecsapni, de úgy hogy belegebed!!

    ReplyDelete
  5. En kihuznam meg addig amig kenyelmes es szukseges... A felesege vagy, nem rakhat ki:) Orulok hogy beolvastal neki a multkor, legalabb tudja hogy hol a helye!! Holnap megyek Mehikoba egy hetre, I can't wait to be there:)

    ReplyDelete
  6. Maggie, I need desperetaly to step out too, a little bit but I can not right now!! Have a nice trip!! :))))

    ReplyDelete