ameriaki vonatkozású bejegyzések

Friday, January 20, 2012

Megbuktam,

mint Rottenbiller. Az irásbeli tesztem, kitünően sikerült. A gyakorlati teszten, 2 nehéz, és egy könnyű feladatom volt. Mit gondoltok, min buktam meg? A könnyű részen. A jobbkéz tornáztatása helyett, a balkazet tornáztattam. Nem voltam elég figyelmes, a feladat leirásnál. Az irásbelit, nem kell megismételni, de mehetek újra gyakorlatból vizsgázni.Nem tudom, mikorra kapok újra időpontot? Ez van, majd szétvet a düh! Hiába, aki hülye, menjen el kapálni! Nem is tudok többet ehhez hozzátenni.
4 hónapi kemény tanulás után, egy egyszerű feladatnál megbukok. Ennyi. Kurva szarul érzem magam!! Nem érdekel, hogy a férjem megjegyzéseket fog tenni. Leszarom! De, már valahogy vége lehetne ennek a negativ szériának.

később.

A férjem, nem tett megjeyzéseket, sőt inkább közeledni próbált, nem kis meglepetést okozva nekem. Persze, kevés eredménnyel. Mondhatnám úgy is, hogy zéró eredménnyel. Képtelen vagyok lenyelni a békákat, főleg a PARAZITA jelzőt! Nem vagyok hajlandó bohócot játszani! Mindennek van következménye, nem győzi hangoztatni. Tudom én is jól, és ez rá is vonatkozik, nem csak rám! A fasirt marad! Éppen a hangulatának megfelelöen, 2 hét múlva kezdi elölről.
Ilyen mélyponton, már régen voltam. Depressziós vagyok, szembeszöknek a szimptómák.

6 comments:

  1. Én a fizika felvételi vizsgámon egy grafikonnál rajzoltam 3 egyenlő beosztást, és odaírtam sorban 1/10 1/100 és 1/1000, a legkisebbnek az 1/10 természetesen.
    Ezt még az ovisok is tudják, én is tudtam persze, dehát megesett.
    Engem is felvettek, és te is levizsgázol.
    Mindenesetre évtizedek kevésnek bizonyultak, hogy elfelejtsem a szarvashibámat.

    ReplyDelete
  2. Én, olyan pipa lettem, hogy elbőgtem magam!

    ReplyDelete
  3. Bakker nagyon sajnálom! Lehet már tudni, hogy mikor mehetsz újra?

    ReplyDelete
  4. Igen. Febr. 3.- án. Csak gyakorlatból kell, mert az irásbeli kitünően sikerült. :((((

    ReplyDelete
  5. Lélegezz mélyeket, nyugi, meg lesz az is!!! :)

    ReplyDelete