ameriaki vonatkozású bejegyzések

Sunday, January 1, 2012

Most olvastam, és mindenütt ezt olvasom, már ami rám vonatkozik

Mire számíthatunk a párkapcsolatokban, házasságokban?

A párkapcsolatok és a házasságok is nagy változásokon fognak keresztülmenni. Látszólag jó kapcsolatok is felbomolhatnak, mert az emberek egyre tudatosabban fogják felismerni lelki igényeiket. Nem leszünk hajlandóak túl nagy kompromisszumokat kötni, ha az önmagunk jólétének, egészségének és boldogságának rovására megy. Ha a szerelmesek beteljesítették egymás iránt vállalt lelki feladataikat, gyakran ismerik fel, hogy tovább kell lépniük. Egy új válásformát ismerünk meg: gyűlölködés és harc helyett az egymás iránt érzett kölcsönös tisztelet, hála és szeretet segítségével fogják elengedni egymást a párok. 2012 ugyanakkor a nagy egymásra találások éve is. Sok lélek fogja megtalálni lélekpárját, és ehhez nem is kell nagy erőfeszítéseket tennie.

Aztán, egy másik
1.feladat: Itt az ideje a változásnak


Ez az év hatalmas változásokat hozhat az életedbe. Kockázatvállalásra szólít fel téged, amikor nagy bátorságra lesz szükséged. Számtalan váratlan fordulatot hoz neked ez az év neked, amit sokszor nehézségként fogsz megélni, de mindez nincs hiába, mert értékes tapasztalatokhoz jutsz általa.

Most meg kell tanulnod hogyan törj át a mindennapi korlátaidon, legyőzve a félelmedet és a szorongásaidat, amit a változások okoznak benned. Hajlamos vagy elkényelmesedni és túlságosan bebiztosítani magad körül mindent, de ez az időszak felszámolja körülötted az ebből eredő korlátokat.

Felszabadítólag hat rád ez az energia, ami új és színes tapasztalatokat hoz az életedbe még akkor is, ha jelen pillanatban lehetetlennek tűnik, hogy bármi is megváltozzon. Azt tanulhatod belőle, hogy a változás alapvető része az életednek és változások nélkül képtelen vagy a fejlődésre is.

2.feladat: Itt az ideje, hogy megszabadulj a terheidtől!


Ez az év a terheidtől való megszabadulást és a tudati felemelkedést is elhozhatja számodra. Most az lesz a legfontosabb miként nézel szembe azokkal a terheiddel, amiket egész eddigi életed során magaddal cipeltél. Ezek a terhek olyan fájdalmas lelki sérülések a múltból, amik félelmek és aggodalmak formájában mutatják meg magukat a jelenben.

Most fel kell ismerned az életedben azt az újra és újra visszatérő mintát, ami arra szólít fel hogy nézz végre szembe a fájdalmas pontokkal és láss hozzá az ebből eredő feladataid megoldásához. Ebben az évben fokozottan jelentkeznek az életedben azok a feladatok, amikkel egészen idáig nem volt bátorságod szembenézni. Ahhoz, hogy képes legyél felemelkedni, az összes terhedet magad mögött kell hagynod, ahogy a hőlégballonból is ki kell dobálni a súlyos homokzsákokat, ha azt akarod, hogy megemelkedjen.

Ez az év rá fog mutatni arra, hogy mik azok a feladatok, amikkel az elkövetkező években kell majd dolgoznod annak érdekében, hogy a tudatod készen álljon az ÚJ TUDATOSSÁGRA való csatlakozáshoz. Az ÚJ TUDATOSSÁG létrejötte nem egyik pillanatról a másikra fog megtörténni, hanem egy évekig tartó felkészülési folyamat és komoly munka árán, aminek ez az év csak a kiindulópontja lesz.

3.feladat: Válj Tudatos Teremtővé!


2012 a tudatos teremtés lehetőségét is elhozza számodra. Ez az év megmutatja, hogy tudatára kell ébredned a saját önteremtő képességednek, amellyel képes vagy saját magad tudatosan alakítani a valóságot és annak minden körülményét, amiben élsz, ez a valóság a te saját Univerzumod.

A saját Univerzum egy olyan szellemi mező, ahonnan minden tapasztalatod elindul és ahová visszatérnek a levont következtetéseid is. Minden, ami a képzeletedben megjelenik ebben az egyéni szellemi Univerzumban azonnal életre kel. A szellemi Univerzumból pedig a cselekedeteid által válik valósággá

Itt az ideje, hogy felelősséget vállalj mindazért, amit magad körül teremtesz, a gondolataid, az érzelmeid és a cselekedeteid által. Ha a fejedben káosz uralkodik, akkor az a körülötted is csak káoszt fog teremteni. Rendet kell tartanod a fejedben, ha kell napi szintű tudati takarítással, hogy oda ne engedj be semmi mást csak azt, amit valóságként is szeretnél átélni.

2012 legfontosabb üzenete abban áll, hogyha készen állsz a változásra és nem félsz a tapasztalatoktól, akkor képes leszel a terheidtől megszabadulva felemelni a saját tudatodat és felébreszteni a tudatos teremtő képességedet.

No comments:

Post a Comment