ameriaki vonatkozású bejegyzések

Tuesday, January 3, 2012

Nyilt levél, egy Zsebeshez !!

Valószinűleg, soha személyesen nem fogod olvasni, mert talán nem is tudsz olvasni. Találkozásunk, a kőbányai piacon, 2011. dec.23- án délelött számomra örök, felejthetetlen élmény marad! Nem csak arról van szó, hogy jó fogás voltam neked anyagilag, de az összes irataimtól is begszabaditottál. Ma elmentem, hogy pótoljam a jogositványomat. Nem adták meg, mert egyetlen papir, ami a kezemben volt a magyar útlevél. Ez, itt nem sokat ér, illetve semmit. Érdekes, hogy az amerikai követségen Budapesten, mindent tudtak rólam azonnal. A computerben,minden adatom szerepel, retina, ujjlenyomat, minden. A Social Security (társadalom biztositási kártya) számát kivülről tudom, és ez is igazolja, hogy az a személy vagyok, akinek mondom magam. De, közölték velem, hogy hiába van érvényes jogositványom, ami ugye szerepel a nyilvántartásban, a zöldkártya is kell. Elmondom neked, hogy itt is benne van a computerben minden, de mégsem érdekelte őket. Szóval, az ördög konyhája. Jan, 20- án, államvizsgázom. Azaz, csak vizsgáznék. A jogositványom nélkül, nem mehetek, itt az a hivatalos személyi igazolvány. Ma, befizettem, illetve a férjem fizette be, a 450 dolcsit, az új zöldkártya igénylésre.(újabb konfliktus helyzet) Persze ez téged nem érdekel! Megint újjlenyomat, retina vizsgálat, amit személyesen kell bevinni, és az újabb költségekkel jár. Ami több, mint 3 hetet fog igénybe venni. Az államvizsgáig, már nincs annyi időm. Mindenesetre örülök, hogy az irataimból legalább nem tudsz profitálni, vagy éppen emmiatt buksz majd le, hiszen, ha eladod valakinek, az biztosan lebukik vele, hiszen sem az ujjlenyomat, sem a retina, nem másolható. A bankkártyámmal sem tudsz mihez kezdeni, mert azonnal letiltottuk.
Szóval, úgy kib**tál velem, ahogy csak lehet egy emberrel. Mondd, téged is anya szült?? Kétlem! Remélem, hogy addig jár a korsó a kútra, mig el nem törik, és a börtönben fogsz élni, hasonszőrű moslékok között, ott ahova való vagy! Aki ezt a látszólag kényelmes, és valószinűleg izgalmas életformát űzi, elöbb- utóbb mindig lebukik. Tudod, nem vagy okos, hiába vagy látszólag ügyes. Egy szerencsétlen nyomorult ember vagy, aki nem is hiszem, hogy tudja mit csinál.
Még valami. Tudod, az életben mindenért fizetni kell. Mindenkinek, kivétel nélkül! Én, tudom. Nem csak börtönnel. Sajnállak tiszta szivemből!!

No comments:

Post a Comment