ameriaki vonatkozású bejegyzések

Monday, February 25, 2013

Átmentem a piroson

Február 19.-én átmentem a piroson, és persze lett következménye. Kaptam egy ticketet, vagyis büntetést. A mellékeltek fotót is, 3 fotó mutatja világosan, hogyan haladt át a piroson, a piros Honda. A bünti 112.5o. Mi az 5o cent, soha nem fogom megtudni, de már holnap befizetem. A férjem csak vigyorgott rajta. Nagyon vicces! Mondtam, nem én voltam, hanem a Holy Goast, de ezt senki nem fogja elhinni nekem. Szabadnapomon, spóroltam 2 percet, és most fizetek. És, még emlékszem is rá! A fene enné meg! Pedig tudom, hogy ez így működik. Itt, minden kereszteződés be van kamerázva. A szenzorok, az aszfaltban vannak, és ha pirosra vált, akkor automatikusan működésbe lép! Ezt megszívtam!
De, a jó hír, hogy nem emelnek emmiatt a biztosításomon. Ez is rajta van a ticketen, valamint az, hogy van érvényes biztosításom, és az is, hogy mikor jár le a forgalmi, és az is, hogy milyen az emésztésem. A Francba! :) Minden lépés meg van figyelve, és minden be van kamerázva!
Persze, ez valahol jó is, mert valamiféle védelmet nyújt!

                                          

Nálunk a Rehaben, ilyen felirat van

                                            

de, máshol ilyet is látok

                                             

3 comments:

  1. Nálunk (Svájc) is elég 10-zel gyorsabban menni mondjuk egy 30-as táblánál, és máris egy hét sem telik el, és a postai csekk már itt van.
    Néha otthon (magyarban) is elkelne egy kis szigor.

    ReplyDelete
  2. Engem mondjuk tegenap konkrétan, , majd meg ütött a guta! Semmiért ennyi pénzt!

    ReplyDelete
  3. A sárga tábla nagyon tetszik!!! :-)
    Hapcivirág

    ReplyDelete