ameriaki vonatkozású bejegyzések

Saturday, August 11, 2012

Na tessék,

most legalább már ezt is tudom, hogy meghaltam. Pedig ahhoz képest elég virgonc vagyok. 7 gyertyát gyújtottak értem, Igazán szép tőlük. Most, egy sem ég! Ejnye, pedig megérdemlem!! Izibe gyújtottam egy gyertyát had égjen. 4 éve, hogy valaki szórakozik velem, és nem is tudok róla.
Ki lehet ilyen pihent agyú, hogy egy fotómat kimásolja az egyik közösségi oldalról, és halottnak nyilvánít. Az iwiw-ről már régen töröltem magam. Rettenetesen útálhat valaki, és ékezet sincs a gépén. Őszintén szólva, szarok rá, és vígan - időnként kevésbbé vígan-  élek tovább!!!!!!     Itt meg is tekinthető
Másnap reggel. Az adatlapot törlésre jelölték, de még ég értem egy gyertya. A lap, már nem elérhető.
Azért, ez ijesztő egy kicsit. Azt nem írta meg, hogyan haltam meg, és mikor?
Aludtam rá egyet, és nem tudom, ki az aki ilyet tehet?? Mert, beteg elmére vall, az tuti. John biztosan nem, mert akkor még együtt voltunk, amúgy sem foglalkozik ilyesmivel.
De van tippem!! A dátum, amikor létrehozták, az Gy. Születésnapjának a dátuma. Halálának,  első évfordulójának a születésnapja. Valamelyik családtagja, kitalálta, hogy Gy. miattam hat meg!! Nem a féktelen életmódja végzett vele, meg a rák. Én! Az nem számít, hogy késsel állt a fejem felett hajnalban,  azzal hogy azonnal elvágja a torkomat, hogy eltörte az állkapcsomat, és nem akarok szaftos részletekbe menni. Nyugodjék békében, de többször majdnem megölt.


9 comments:

  1. Beteg.... azon gondolkodtam, hány éve hogy eljöttél Johntól? Képes lenne ilyenre? Ékezet nincs a gépén, de ki más, akire gondolhatnál? :(

    ReplyDelete
  2. Akinek halálhírét költik sokáig él. :)

    K.Ny.

    ReplyDelete
  3. Szia,
    Pont ezt akartam én is írni, hogy nyugodtan vegyél "tartós tejet", ahogy szokták mondani, mert sokáig fogsz élni! Azért ha innen nézzük, sokkal pozitívabb így ez a hír! Bár tényleg beteg elme lehet, aki ezt kitalálta! Én nem is tudtam, hogy létezik ilyen oldal! Lehet az én gyertyáim is már csonkig égtek? ;-)
    Szilvia

    ReplyDelete
  4. 2oo8 augusztusban, még együtt voltunk, és a Kovenéknél dolgoztam. Nem foglalkozik ilyennel. Amúgy, nekem is eszembe jutott.

    ReplyDelete
  5. Szia!
    Bocs, hogy megint, de ez teljesen kiakasztott, hogy ilyen beteg dolgok vannak. Mert szerintem maga az oldal is beteg, aki kitalálta és aki használja az is! Miért nem lehet otthon a négy fal között meggyújtani egy mécsest, ha valakinek erre van érzelmi szüksége, miért kell virtuálisan mindenki előtt csinálni?? És Te hogy találtál rá az oldalra, pláne magadra??
    ÁÁÁÁ - szóval gáz! Úgy ahogy van!
    Uff, kipufogtam magam, bocs!
    Te viszont nagy ívben tegyél rá!
    Legyen szép heted!
    Szilvia

    ReplyDelete
  6. Egy régi ismerősöm írt, egy e- mailt, hogy a nagypapája most halt meg, és véletlenül rábukkant hogy meghaltam. :))) Igaz- e? Ugyanis, nemrég még látta az adatlapomat az Iwiw. en, de már nem találja. Hátha a lányom, vagy valamelyik rokonom használja az e- mailemet. Ha, nem válaszol senki, akkor biztosan igaz a hír! :DDDDDDDDD
    Amúgy undorító az oldal, főleg hogy elég egy valahonnan kimásolt fotó, név, és pontos születési dátum!! : DDDDDDDDDD
    Egyébiránt, nem érdekel, de írtam nekik, hogy tessék közölni velem, ki hozta ezt létre?? De, rájöttem azóta.

    ReplyDelete
  7. így van, hosszú életed lesz (és remélem boldog is)

    pont ilyenek miatt nem teszek fel képeket sehová (a gyerekekről sem). ami volt, azt is mind töröltem.

    Cecile

    ReplyDelete
  8. Most találtam rá a blogra és ez volt ugye az első, amit elolvastam. Rémesnek találom azt az oldalt és szintén nem tudom milyen emberek ők, akik ott gyújtanak gyertyát... egy viszont biztos...elveszitettek valamit és az azért "gyújtogatnak" LÁTVÁNYOSAN, hogy más is megtudja, hogy foglalkozzanak vele és a halottal is, mert ugye addig él valaki mig emlegetik, emlékeznek rá. Hosszú élete van annak, kinek halálhirét terjestik ez is tény. :-) Az internetre, amit egyszer felteszünk, az ott is marad. HA kitörlöm és látszólag nincs, akkor is ott van, csak én kicsi vagyok látni. Veszélyes a net.

    ReplyDelete
  9. Kedves Fyaky!
    Tökéletesen egyetértek veled! Erről szól az egész.
    Amúgy megnéztem, Gy.-nek nincs létrehozva ilyen halotti profil.

    ReplyDelete