ameriaki vonatkozású bejegyzések

Monday, July 2, 2012

Tönkrement

a laptopom. Egyik napról, a másikra. Péntek este kikapcsoltam a gépem, szombaton reggel fekete kijelző és sipolás. A csináltatása, többe kerül mintha vennék egy másikat. Hiába van táblagépem, azon nem lehet írni. (lám, ezen van hosszú í- m.) Régen gondolkoztam, hogy veszek magamank, egy McBook Air-t. Nem terveztem mostanában. Szóval, betévedtem egy Apple boltba, és te az enyém, én a tied, meg is vettem izibe. Lesz, ami lesz. Megcsappantotta a pénztárcámat rendesen. Bele kell húzni a melóba. De, legalább van valami kis örömöm. Kicsit tartottam tőle, de hamar rájöttem, mit hogyan. Nem kellett sok idő, a jobbat hamar megszokja az ember. Különben is megérdemlem.
Más. A férjem, szerdán, tehát holnap dolgozik a héten utoljára! Borzalom! Érzem, hogy kezdődik nála a havi ciklus. (itt az ideje, különben is telihold van) Tök hülye kezd lenni. Ez azt jelenti, hogy a héten, 2 db. délelöttöm van hazavágva, plussz a hétvégém reggeltől- estig. Nesze nekem! Amikor bejelentette, arcizmom sem rándult, de gondoltam magamban, Jézus Mária!!

4 comments:

  1. Azért arra kíváncsi lennék, hogy reagált volna, ha a hír hallatára a nyakába ugrasz, és csókolgatva rebeged, hogy ezzel boldoggá tett :D!!!

    ReplyDelete
  2. Örült volna neki, de az ilyen érzelmi kirohanások nálunk nem játszanak.

    ReplyDelete
  3. és abszolút már nem is fog, vagy csak a héten?
    Nagyon jól bírod mellette...

    ReplyDelete
  4. Jajj, csak a héten. Ne hozd rám a frászt!

    ReplyDelete