ameriaki vonatkozású bejegyzések

Tuesday, July 17, 2012

Az imént

cseteltem a Facebookon M.J. - vel. Szerintem, lila gőze nem volt róla, hogy velem beszélget. Azt mondja hogy, "Az alapszín megvolt- e már a Balcsin?! " Mi van? Kicsikét messze van a Balaton nekem.  Nincs jelentősége.
Más. Tegnap, orvosnál voltam, és vérvételen is. Rettenetesen fáj a hátam, ami ugye munkaköri betegség nálunk. Elektronikus recept, egyből megy a patikába. Közben, elmentem a kertészetbe, majd a patikába. Közölték, hogy az e-recept nem érkezett meg. Itthon, a férjem telefonált az orvosnak, az asszisztenssel tudott értekezni. Ezt a gyógyszert, nem támogatja számomra a biztosítóm. Fasza. Akkor, most mi van? Szedem az Advilt, meg az Ibuprofent, amit simán meg tudok venni a patikában! Hurrá! Puszta időtöltésként voltam az orvosnál.
Más. Hétvégén dolgozni nálunk, egy horror. No, nem azért mert szívesen üldögélek itthon a puskaporos hordón. Nem. Hétvégén, sokan, akik be vannak osztva, egyszerűen beteget jelentenek, és beosztanak hozzánk abszolút kezdőket, akiknek lila dunsztjuk nincs a beteg ellátásáról. Sem a plafon  liftet, se a teljes ellátást igénylő betegeket, nem tudják kezelni. Hozzá be van osztva 8 beteg. Áll, mint a hülye, és nézi, hogy én hogy látom el az ő betegeit is. Azt mondja, "Milyen ügyes vagy!!" Ilyenkor, folytogatni támad kedvem, meg "kurvaanyázni"mert a helyette végzett munkáért, nem én veszem fel a fizetést. A hátam, meg leszakad! Továbbá, a szobákhoz tartozó fürdőszobákban, se kéztörlő papír, se folyékony szappan. Se alátét, se lepedő, se semmi!  Ilyenkor, magamnak kell feltalálni magam, és elmenni a mosodába, és ott összeszedni a dolgokat. Ez, plusz munka, az egyebek mellett. Az eszem megáll. Tessék egy pillantást vetni ide baloldalra. Baromi a hőség. De, imádom a nyarat!

2 comments:

  1. Ha van rá időd, keress egy jó masszőrt. Heti két masszázs segíteni fog.

    K.Ny.

    ReplyDelete