ameriaki vonatkozású bejegyzések

Tuesday, July 3, 2012

Itt ülök,

a reggeli kávémmal, és jár az agyam. Többek között azon, hogy nagyon sokmindent köszönhetek a páromnak, de cserébe megvan keserítve az életem. Ez a sokminden mondjuk nekem kerül pénzembe, mert minden egyes petákot felszámol. A pasi, a szó szoros értelemben, nem normális! Vannak egészen emberi megnyilvánulásai, de többnyire nagyon fura alak. Hallgatólagos megállapodás van közöttünk, hogy én benyelem a hülyéjét. Cserébe lakom egy szép házban, van egy vadonatúj autóm, (már nem új) amit én fizetek, de az ő jó kreditje miatt tudtam hozzájutni. Stb., stb. De, le kell mondanom egy rakás mindenről. A normális szexuális életről. Álom konyhám van, de nem tudok egy jót főzni benne. Sakk- matt. Ja, és nem utolsó sorban, törlesztem az adósságomat felé.
Történt szombaton, hogy elmentünk ebédelni a kedvenc éttermünkbe. Házassági évfordulónk alkalmából. (no hiszen) Após, férj, a húga, annak a férje, a fiuk, és jómagam. A munkám során, ráterelődött a szó a Rehab- eken, ill. az öregek otthonában lakó emberek szexuális életére. Egy pszihológus nő, írt egy tanulmányt ebben a témában, hogy a legtöbb helyen erre a célra elkülönített helyek vannak. Erre én, hogy mint a börtönökben. Amúgy a húg is pszihológus. Szóval, folyt a beszélgetés mint ahogy normális emberek egy asztal körül beszélgetnek. Hozzátettem, hogy nálunk van egy pár, akik az intézményben jöttek össze. Egy szobába költöztek, édesek együtt folyton fogják egymás kezét, az étkezőben is együtt ülnek. Nincs ebben semmi. Normális emberek!!
Tegnap, az én férjem, felháborodva szóbahozta a témát. Aszongya hogy, a sógora nem normális, hogy lehet az asztalnál a szexről beszélni. Először gondolkoznom kellett, hogy miről beszél. Teljesen elfelejtettem a dolgot, mert nem volt fontos, és nem is ment szaftos részletekbe. Az én drága, okos "uram", azt mondja miért nem inkább Buddháról beszélt?? Nekem már póker arcom van. Nem ugrott fel a szemöldököm, csak gondoltam magamban, ha eddig bármilyen kétségem volt felőle, hogy dilis, hát eloszlatta egészen. Mi van? Édes Jó Anyám! Családi ebéden Buddháról beszélgetünk? Beszélhetünk bármiről, éppen róla is. De, miért pont ez jutott eszébe? Teljes szerzetesi életet él a pasi. Se egy korty alkohol, se semmi hús, se.., se.., se.. . Mondjuk, az alkoholt nem bánom, én sem iszom semmit már régen. De nálam égett a ház. Talán nála is égett? Dohányzott is, volt amikor 3 csomaggal szívott naponta. Most meg úgy útálja, hogy nem állja meg szó nélkül, ha valakit lát cigizni. "Megment a bura"!! El van borulva az agya! Nekem mindíg gyanus, ha valaki rettenetesen utál valamit hangosan! Most, megvan kötve kezem- lábam, de egy komplett őrülttel élek együtt. E van.
Egy valamit azonban itt meg kell jegyeznem, és nem mellékesen, hogy az előző pasinál sokkal normálisabb, de főleg okosabb !! (hát igen, el lehet képzelni, milyen volt az)

5 comments:

  1. hát, lehet, hogy az játszik, hogy az út mindkét padkáját meg kell járni, hogy az ember megtalálja közte az utat. Vagy úgy is mondhatnám, a ló egyik oldala meg a másik közt van a nyereg. Ezt azért lehet tapasztalni sok embernél, nem? Lehet, hogy ő most van a padka (vagy a nyereg) másik oldalán...Majd csak megtalálja a közepét!:)
    Gratula az új géphez! :)

    ReplyDelete
  2. Köszi szépen, szuper! Az ágyban is velem van, mármint a gép! :S Ő biztosan nem fog az út közepén sétálni, vagy a nyeregben ülni!! :S

    ReplyDelete
  3. Jajj, a padka!! Én is megjártam a padkákat rendesen!:D

    ReplyDelete
  4. A józan bolonddal élni sem egy nagy öröm,csak megjegyzem, hogy az alkohol mértékkel az egészséget szolgálja. Lehet, hogy innia kellene néha egy kicsit, javítana a hülyeségein. Nekem az is furcsa, hogy őkelme volt láncdohányos is, és most még másoknál sem képes tolerálni a cigizést.

    ReplyDelete