ameriaki vonatkozású bejegyzések

Wednesday, July 29, 2015

Álljunk meg egy szóra!!

Ezt a Norbit kedveltem, de azért mindent nem lehet a bevétel, és a profit alá rendelni!
A videó itt, ami kiverte nálam a biztosítékot. Tudom, hogy az amerikaiak többsége cukrot eszik cukorral. A lakosság 8o%- a cukorbeteg. Nem mindenki kap cukorbetegséget az elhízás miatt. Különböző betegségek is okozhatják. Gyerekek, az I tipusú Diabetes melitust. Az egészségtelenül élők a Diabetes melitus II. Genetika is közrejátszik. A pancreas, hasnyálmirigy  nem termel elég insulint, ami lebontja a cukrot, így pótolni kell.
 Nővér vagyok Amerikában. (aki nem rendszeres olvasó, nem tudhatja) Az az insulin pen, amit a kezében tart Lantus, hosszan ható insulin. Adott esetben életet menthet. De, felmerül bennem a kérdés 1. Semmilyen leírás nincs mellette. Ez errefelé nem létezik! Nem mindegy mit mutat a vércukor mérő. Táblázat kell, mennyi unit- ot, egységet adsz be. Még a tapasztaltaknak is, mert más, és más kiszerelésben vannak. 2. Kell hozzá egy egyszer használatos tű steril, picike, vékony rövid. (zsírba adjuk, nem izomba) nem látom. Azt rá kell csavarni a végére. 3. A bőrfelületet, fertőtleníteni kell, tehát kell hozzá egy alk prep, azt sem látom. 4. Ez, Lantus. Hosszantartó. Az azonnali segítség a Novolog isulin. Ugyanígy néz ki, csak narancssárga. Ez, a pen, vagy ahogy ő hívha pumpa, valóban amerikai kiszerelésű, használom minden nap, (nem magamon) tudom mi ez! Ez, így magában a nylon zacsiban nem ér semmit!! A tű nincs rajta, ha be van csukva a teteje. Recepción, és repülők fedélzetén, hajókon, helikopterről ledobott túlélő csomagokban van, de nem csak így egy zacsiban. Aki nem él itt, az talán nem tudja, hogy errefelé mindenhez adnak bő leírást, a perek kivédése miatt!!
Az isulin pen így néz ki oda is van írva, a tű not included, nem tartozék magyarul. 

Ezt pedig nem én írtam, hanem kommentben írták neki,

 "Most is érthetetlenül olvassuk a posztot amikor mi is itt lakunk a hotelban es nem találkoztunk a minibárban inzulinnal ezért rá is kerdeztünk a recepción és ők is meglepetten álltak a dolog előtt , és nem értik miért kell hazudni és ezért nincs honvágyunk mert a magyarok pont ilyenek mint te! Sikeresen lejárattad a magyarságot Amerika előtt!"


                              toll fedő              Tű nem tartozék       ez meg maga a toll
                                                                                                                  itt a végén tekerjük a
                                                                                                                  unitot, vagyis egységet

Maga a tű, meg így néz ki. Az hol van??? 


                                                       


No comments:

Post a Comment