ameriaki vonatkozású bejegyzések

Monday, June 25, 2012

Faanyag felhasználása egy kertben!!


Az ideális, és szép környezet ilyen,


a valóság a kertemben meg ilyen! "Galamb Hotel" néven futó budi!!! Kb. egyforma faanyag felhasználása kell mindkettőhöz.
Különös figyelmet tessék forditani a teraszon félig a falról lekéredzkedő galambdúc megtenkintésére, az omladozó vakolatra.  Mellette újabb madár ketrec!!
Sikitok!!!

12 comments:

  1. Most úgy néz ki, aug.6.- án költöznek. Ha nem, magam megyek és elintézem, de abban nem lesz köszönet!!

    ReplyDelete
  2. Hát szembetűnő a különbség! :( Ne is hagyd, hogy tönkre tegyék!

    ReplyDelete
  3. Vérben forogtak a szemeim, amikor megláttam!! A szivinfarktus kerülgetett, megspékelve egy kis agyvérzéssel!

    ReplyDelete
  4. Ápoló legyél ne ápolt! Határozott felszólítás nekik, és a mérgelődést spórold meg!

    ReplyDelete
  5. Szia Lily! Én már a tegnapi bejegyzésed után megnéztem, és szóhoz sem jutottam. Hogy lehet egy kölcsönkapott kertet leamortizálni így. Mondjuk a lányod sem értem, hogy Ö miért hagyta, hogy ennyire elfajuljanak a dolgok.
    Jössz haza augusztusban?
    üdv
    Szilvia

    ReplyDelete
  6. A lányom sajnos szarik rá magyarul. Eddig vizsgázott, de éretlen hiába 23 éves! Nem, abban az esetben nem megyek, ha kiköltöznek. Ha nem, ottvagyok, és én költöztetek. Lakbért nem fizettek, családi alapon, csak a rezsit.

    ReplyDelete
  7. Szia!
    Tudod, érdekes az élet! Itt a mai Magyarországon, bár lehet, hogy máshol is a Világban, nem olyan könnyű 23 évesen lakáshoz jutni. Még bérelni sem, nem, hogy tulajdonosnak lenni. Láttam, hogy igazán "művészlélek" a lányod, tényleg ügyes, de azért értékelhetné egy kicsit, hogy milyen jó helyzetben van. De nem akarok ítélkezni felette, nehogy félreérts! Remélem békességben sikerül lezárnotok ezt az ügyet.
    Szilvia

    ReplyDelete
  8. A lányom, nagyon furcsán tud viselkedni időnként. Nem érzi a dolgok súlyát!!

    ReplyDelete
  9. Szilvia: Itt Magyarországon egyébként ingyen házban lakhatáshoz se könnyű hozzájutni, sőt lehetetlen, és nézd meg, ők hogy visszaéltek ezzel. Szomorú ez. És a tulaj az tulaj, a vendég meg vendég.

    ReplyDelete
  10. Wise Lady ezzel teljesen egyetértek! Furcsa népek! Én is imádom az állatokat (kivéve a tollas jószágokat, és a bogarakat, hüllőket) - szóval inkább mondhatnám, hogy kutya-macska párti vagyok, de nem amortizálom le a lakásom, és a kertem sem! Pedig az enyém/mienk. Kölcsön lakásba még csak nem is tartanék, mert félteném a másét! Hogy kárt tesznek benne. De nem vagyunk egyformák,- és ez jó! Így kerek a Világ. Csak sajnálom Lily-t, hogy ilyen "hülyeségeken" idegesíti magát! Persze Neki ez nem hülyeség, csak a napi megoldandó feladatokon kivűl egy plusz teher.
    De reméljük, hogy tényleg már nem sokáig! :-)
    Szilvia

    ReplyDelete
  11. Köszönöm lányok az együttérzést. Meg fogom oldani a dolgot. Ha, másképp nem hát magam.

    ReplyDelete