ameriaki vonatkozású bejegyzések

Tuesday, January 21, 2014

A tél javított bejegyzés

A mostani télen, december- január, 4. alkalommal volt hóvihar eddig.  Bezárt iskolákkal, hivatalokkal, közintézményekkel. Itt, nem kérnek meg, hogy üljünk át másik autóba, ha fázunk, hanem felhív egy automata, hogy azonnal induljunk haza, vagy el se induljunk, mert erős havazás várható. Ma reggel elindultam, de 1o- kor jött a hívás mindenkinek a főiskolán, hogy nyomás, mert ebből baj lesz.
Ezt a videót ma csináltam, röviddel azután, hogy hazaértem. Ritkán szokott itt nálunk ekkora tél lenni. De, minden évben van bőséges hó, legalább 2 hétig. Ilyenkor, januárban. Folyamatosan beszéltem, de elnyomta a szél. Tetszik, nem tetszik, ez van! Alatta a második videó, ami másnap reggel készült.



                                     
                                         


4 comments:

  1. Tegnap azt olvastam, Delaware-ben rendkívüli állapotot hirdettek. Nagyon szép a havas táj. Tavaly itt is ilyen tél volt, jó nagy hóval, március 15-én hóvihar volt. Az idén eddig teljesen tavaszi idő, most ígérik, hogy pár napon belül megjön a tél ide is.
    Itt minden arról ír, hogy nálatok 25(!) fokkal alacsonyabb a hőmérséklet az ilyenkor megszokottnál, mínusz 40 fok és ilyenek.

    ReplyDelete