ameriaki vonatkozású bejegyzések

Thursday, January 23, 2014

Segítség Hízom!!

Amióta itthon ülök, meg a főisk. azóta hízom. Szép alattomosan kúsznak a kilók. Az egyenruhám, a nadrágok feszülnek, de piszkosul. Tennem kell sürgősen valamit ennek érdekében, mert ez így nem mehet tovább!
Be kell iktatnom valami komoly diétát, jógát, mert semmit nem csinálok fizikai téren. Suli ülök, autó ülök, itthon ülök. Igaz, tegnap volt egy kis hólapátolás, idén már 3. - szor, de az édes kevés. Pánik van!! Nem akarok kövér lenni! Nem érzem jól magam, igaz amúgy sem. Itt ülök, tanulok, és eszem!
A stressz miatt is eszem!
Ma az anoním alkoholisták gyülekezetébe megyek, tananyag. Erről eszembe jut az egyik kedvenc mozim a Fight Club, (Harcosok klubja) ahol mindenféle csoportterápiára jártak, és összevesztek rajta, ki- hova menjen. Nem szívesen megyek, de érdekes lesz az biztos. Majd, ha lesz időm valamikor beszámolok róla, mert megyek más összejövetelekre is, számszerint 3 alkalommal. Én is választhatok, rákosok, rehabilitált drogosok, mozgássérültek, hajléktalanok. Elrettentés képpen bevezetném a középiskolákban, mint tananyag, "mit  ne csinálj fiam, mert így jársz" címmel.
Na, szép napot mindenkinek.

1 comment:

  1. Én is hízom, de én kövérnek születtem, mert én mozgok, néha már sokat is. Tél van, nincs kerti munka.

    ReplyDelete