ameriaki vonatkozású bejegyzések

Wednesday, April 4, 2012

Nálunk, havi szinten megy

mint a nőknél a menstruáció. Az én férjem kérem tisztelettel menstruál. Ezt bátran kijelentem. 1 hónap béke után, valamit ki kell találni, és ha éppen nem esik fogás rajtam, akkor is. Mesterségesen kell fasirtot kreálni, bolhából elefántot gyártani. A lényeg, hogy ki tudjon sülni, vagy inkább el tudjon sülni!! Végtelen nyugalommal viselem látszólag! Belül viszont kurvára elegem van belőle! Miféle életet élek én mellette? Miért nekem kell gyógyszert bekapnom, miért nem az ilyen vadmarha vesz be valamit? Észre sem veszi, hogy nem normális! Az apósom szerint sem az!
A mostani fasirt abból lett, hogy felhivott telefonon, és megkérdezte hogy vagyok? Erre én, hogy köszönöm jól, a torkom nem vérzik, és a ház sem ég! Ebből az lett, hogy én azt kivánom, hogy égjen a ház! Ennyire nem lehet hülye valaki!! Közölte velem, hogy most nem tud beszélni velem, mert neki ez nagyon rosszul esett!! Teljes hülye! Tegnap, szabadnapos voltam, és elmentem, mielött megjött volna, és csak este jöttem haza! Egyből felmentem a "szobámba". Se puszi, se pacsi. Az öreggel találkoztam a fenti konyhában, és azt mondta, menjek le hozzá! Dehogy megyek! Eszemben sincs! Eddig sem volt sok köszönet benne, eztán sem lesz. Ő ilyen oszt annyi. Istemem, milyen jó, hogy 3- 11-ig dolgozom!! Mire ő megjön, addigra én már nem vagyok, amikor én felkelek addigra már ő nincs itthon!! Fantasztikus!!
Azonban, hogy ezt meddig lehet birni, azt nem tudom!?
20 évvel ezelött, adtam vola neki, és léceltem volna az tuti!

5 comments:

  1. De ismerős helyzet! :( Mondjuk nálunk hónapok óta egészen csend van, meg béke, de azért örülök, hogy egy órája elment már dolgozni. :)

    ReplyDelete
  2. Szia! Én a helyedben addig maradnék, amíg lehet :-) ill. amíg meg nem találnám álmaim munkáját, amiből kényelmesen meg lehet élni. De hál'istennek nem vagyok ilyen szituációban - szóval csak drukkolni tudok Neked.
    Szilvia

    ReplyDelete
  3. Ki fogsz te ebből törni Lilykém, amikor te is úgy érzed, hogy eljött az ideje. Én biztos vagyok benne.
    De addig is kitartás és kerülés.
    Puszik

    ReplyDelete
  4. Köszönöm lányok az együttérzést! Komoly bajok vannak itt kérem agyilag!

    ReplyDelete
  5. Minden tiszteletem a Tiéd, hogy ilyen jól tűröd ezt a helyzetet!
    Pumicica

    ReplyDelete