ameriaki vonatkozású bejegyzések

Wednesday, April 25, 2012

Azt hiszem,

feladom. A kedves férj, irt egy hosszú emailt. Mást nem ecsetel benne, csak hogy mit  szeret bennem, ez kimerül 3 dologban. A mit nem szeretek lista végtelen. A mit nem szeretek lista, többsége azon dolgokat teszi ki, ami miatta jött létre. Ugyanis, ha a közösen eltöltött idő abból áll, hogy engem kritizál mindenért, akkor nyilvánvalóan elkezdem kerülni. 2 héttel ezelötti hétfőn, a következő cetli várt a szokásos konyhapulton. Ezt el is tettem, mert jót röhögtem rajta.

Tegnap este, 5-8-ig, a következőket fogyasztottad el,
- egy pohár frissen préselt zöldség juice
- 2 protein szelet
- számolatlan tökmag
- egy csésze szölő
- alma
Amennyiben igy folytatod, a szuper kövér nő cimére pályázhatsz. ~ GRATULÁLOK ~
(nem tévedés, nem hagytam ki semmit)

A 2 szelet, csak egy protein szelet, a másikat eltettem a táskámba másnapra, el ne felejtsem. A szölő, egy kis teáscsészényi szárával együtt. A tökmag, egy kis marék No, és egy alma. A friss zöldségből préselt juice- ban legfeljebb 20 kalória volt.
A fene sem akar vele egy légtérben üldögélni, ha csak a másik bas**gatása a cél. Sétálni nem lehet, közös program nincs. Táncolni nem járok, már régen nem, mert megaláz a parketten. A hosszú levélben ecseteli, hogy szex sincs közöttünk! Jaaaa? Miattam nincs? Eddig erről nem tudtam! Azt hiszem, 2 hónappal ezelöttig egy ágyban aludtunk. Talán, tavaly október környékén volt valami nyögvenyelős ügylet, meg elötte valahogy márciusban. Olyan régen, hogy nem emlékszem ezen ritka rémes pillanatokra, ami nála szex néven fut. Eleinte, kezdeményeztem, de ami nem megy, azt talán nem kellene eröltetni! Beszéltünk is róla. Azt mondta, nem szeretne orvoshoz menni. Rendben. Most, én vagyok a hibás.
A levél lényege, hogy válni akar! Nem ellenkezem, elég volt! Állok elébe, meg is irtam neki emailben.De, ügyvédet fogadok, és kitálalok rendesen. Nem vagyok egy szégyenlős fajta!

15 comments:

  1. Drukkolok! :) ne hagyd magad! Hangosan felnevettem a gép előtt ülve, ezért kénytelen voltam felolvasni a férjemnek a párod üzenetét, bocs, de tényleg, nevetséges amit írt. Éhkopp diétának nevezhető az általa hízókúrás felsorolás. Lehet, ennyire jó a humora??? csak jól álcázza :)

    ReplyDelete
  2. Uramatyám, ha ez hízókúra, mi nála a fogyókúra. Ezt kellene ennem esténként, ha fogyóznék. Ezt is fogom enni, egy hónap és egy tízes lemenne. Nem tud mivel beléd kötni. Nem baj, van állásod, elérted amit akartál, ne is törődj már vele, beteges.

    ReplyDelete
  3. Szia! És véletlenül nem írta a végére az elfogyasztott ételek árának számla végösszegét? Ez a pasi egy vadbarom! Már bocsánat a kifejezésért! És egyetértek egy előző kommentel, hogy inkább spórolj, és ne törlessz, ezek után úgy is az utolsó elfogyasztott tökmagot is fel fogja számolni neked a váláskor. És szerintem kezdeményezze csak ő a válást, valamilyen hülye indokkal, és legyél Te a hűséges, meg nem értett "áldozat". Hátha többet ki lehet belőle vasalni! A munkahelyi elismerésedhez pedig gratulálok, - szép gesztus!
    Szilvia

    ReplyDelete
  4. Végre itt a lehetőség, hogy megszabadulj ettől a gyagyás palitól. Hajrá Lily, csak ügyesen!

    ReplyDelete
  5. azért, én ilyenre nem bíztatlak, hogy kopaszd meg, ha nem baj... Az ilyesmit nekem nem veszi be a gyomrom.
    Amúgy ez a levél, te! Iszonyat szánalmas a tény, hogy valaki képes három órán keresztül azt csekkolni mit eszik valaki. Oszt még le is írja! Nem irigylem, ha ez a legnagyobb gondja.
    Lilykém, komolyan nem értem mit keresel te még ott. Tudom, nem egyszerű egyedül lakást fenntartani, de szerintem ez az egész nem ér annyit. Vagy még vársz valami papírra?

    ReplyDelete
  6. Nem, kopasztásról szó nincs. Csak, a birósági költségeket, nem akarom én fizetni! Magyarul, ne az én hibámból mondják ki a válást!

    ReplyDelete
  7. Ezért, nem léceltem le, mert elég sokba kerül, ha én adom be a válást! Akkor mindenképp az én hibám!

    ReplyDelete
  8. Kedves Lily,
    hát zajlik az élet körülötted. Nem lesz sétagalopp a válás sem, szorítok neked. Egy ilyen kekeckedő pasas, aki lesi, hogy miből hány grammot nyelsz le, az a válásnál sem lesz nagyvonalú. Ne hagyd magad.

    ReplyDelete
  9. Lily, már eddig is túl sokat pazaroltál az életedből erről a hülyére már megbocsáss. Az a pasi akivel anno összejöttél valahol eltünt útközben.
    Nagyon szurkolok hogy sikerüljön mindentéren nyertesként kilépned ebből a házasságból, bár te most már csak nyerhetsz enélkül a pasi n élkül.
    Sok sikert!

    ReplyDelete
  10. Lilykém! Bocs, de én magamban ezért drukkoltam, amióta csak hozzámentél ehhez a földönkívülihez. Ha lenne rá módom, küldenék neked egy jó nagy adag marhapörit.
    Remélem, nem húzódik sokáig a válás. Jobb életet kívánok! Csóközön!

    ReplyDelete
  11. Ez jó, ez tetszik Földönkivüli! A marhapörit köszönöm!!:))))

    ReplyDelete
  12. K.Ny.

    Mit eszik őurasága, mannát vagy fényt?
    Kemény munkát végzel, csoda, hogy nem ájulsz ilyen kevés ételtől. Az sem lenne túlzás, ha egy fél tyúkot pusztítanál el.

    ReplyDelete
  13. Ez a pasi egy idióta! és tényleg szánalmas...
    Pumicica

    ReplyDelete