ameriaki vonatkozású bejegyzések

Thursday, July 28, 2011

Vidám percek (egy kis gonoszkodás, mert ugye a véremben van)

A web, magyarul a világháló, gyakran okoz nekem vidám perceket. Azt tudom, hogy vannak különböző házasságközvetítő oldalak, ezzel nincs is semmi baj. Thaiföldi, orosz, indiai, stb. stb. oldalakról tudtam eddig. Most azonban rábukkantam egy magyar nőket közvetítő oldalra. Pontosabban, egy magyar oldalon figyeltem fel rá. Ez is rendben van. Különbözö Amerikában élő magyar, vagy magyar származású hírességekkel indít az oldal. - Lám- lám, milyen szépek, híresek, és mindnek magyar vér csergedez az ereiben!!- De, mint "bennfentes" nevetnem kellett egy- egy megállapításon, ami a menyasszonyjelölteket illeti.
Mint, pl. Ha éhes, beéri egy Túró Rudival! A magyar nő, nem pletykás! A magyar nők, a legjobb sofőrök, és nem telefonálnak vezetés közben! A magyar nők, nem lázadnak!(ezzel a megállapítással a legkevésbbé tudok mit kezdeni. Mit ért alatta? Kvázi, azt csinálsz vele, amit akarsz?) A magyar nők, spórolósak. Ez, úgy rá van húzva mindenkire, válogatás nélkül. Aztán, ha egy amerikai férfi megrendeli, azt a barnát, ott jobbra, a második sorban. Az tetszik a legjobban, mert olyan kis pajkos mosoly bujkál a szája szegletében. Meg kell mondjam, mindenki szép, és fiatal a fotókon. Ok, szép, és jó. A nő, a magyar nő, úgy fog viselkedni, mintha dróton rángatnák, a sztereotípiáknak megfelelően. Hmmm...,
Rendben, fordítsuk meg. Az amerikai férfi, meg ugye olyan, mint Bruce Willis, és Brad Pitt, stb., stb., ami a külsőt illeti. Aztán ugye, ha már házasodni akar, azt is feltételezzük, hogy minden jelentkező, rendelkezik egy jó, legalább középosztálybéli egzisztenciával is. Eddig világos. Nade, ha ez adott,- mint ahogy tudjuk, nem ez az általános,- ott áll két ember egymással szemben, akik semmit nem tudnak a másikról. Persze, mindenki mosolyog, és boldog! És, igen a kis barnának, valóban ott a grúbedli azon a helyes kis pofikáján. A kis barna, meg le van sújtva, mert az amerikai pasi, kövér, öreg, és vakarja a tökeit. Különben is, szájszaga van.
Szóval, nem tudom. Egy házassághoz, azért több kell. Az sem baj, ha a neten ismerkedik az ember. Az olyan, mint bármelyik másik hely. Egy szórakozóhely, vagy strand, vagy éppen egy bolt, ahova vásárolni tértünk be, és szóbaelegyedünk egy idegennel. De, meg kell egymást ismerni, és az idő. Nekem, az jutott eszembe az oldalt nézegetve, mintha egy bizonyos tipusú autót árulnának. Persze, nem kizárt, hogy jól sül el a dolog, nem egy példát tudok, de sajnos elenyésző.
Az oldal megtalálható a Facebookon is. Egy pasi azt írja, "Megyek Magyarországra, a következö feleségem, magyar lesz!" Nofene! Az jutott azonnal eszembe, hogy kipróbálta már, a thai, orosz, stb., kínálatot, most jöhet a magyar!! Ime, az oldal. Mindenki döntse el, mi jut eszébe. :-))))

2 comments: