ameriaki vonatkozású bejegyzések

Saturday, July 2, 2011

Nyár, a kertben

A patió nyáron, a képekre kattintva 2-szer, kijön egészen nagyban.

A paprika virágom, amit magról ültettem. A magokat, anyám küldte borítékban. Várom, a paprikát! A magyar paprikát.

A főbejárat ekötti virágok. Amúgy, ezt a főbejáratot, senki soha nem használja, a garázson keresztül közlekedünk, de mindenki. A múltkor mondtam a páromnak, hogy talán észre sem venné senki, ha be lenne falazva egy szép napon!!

A kedvenc tartózkodási helyem, a patió, a ház másik felén.A paprikák cserépben, sorakoznak. Kiváncsi leszek rájuk.Hipidi, hopp látogatóban.


Az American Robin itt költött nálunk, már kirepültek a madarak. Nem mertünk, csak lábujjhegyen járkálni a teraszon, nehogy megzavarjuk őket.


6 comments:

 1. Gyönyörűek a virágaid, paprikáid! Hasonló a teraszunk!:)
  Neked nem sötétíti be a nappalit az előtető? Nekem is kedvenc helyem.
  Óóóó, a Robin! Irigykedem...:)

  ReplyDelete
 2. De igen. Az előtető az a felsö terasz alja, amit nem használok, csak locsolni járok fel. A ház többi részét, nem is szeretem, az apósom uralja. Ez tulajdonképpen, az alaksor volt. A férjem alakittatta át, amikor elvált és a szülei ideköltöztek hozzá. Konha, fürdö, mosókonyha. Az anyukája meghalt sajnos azóta. Mi itt ketten lakunk.

  ReplyDelete
 3. Nekem az a tervem,hogy mivel nálunk ez "csak előtető, vágatok bele legalább 2 tetőablaknak helyet.Amit tudok árnyékolni is,ha kell, és túl sok fényt nem enged be, de már megnőttek a fák is, kell a több fény.Viszont esőben is nagyon szeretek a teraszon ülni, meleg napsütésben is.Kedvenc.:)

  ReplyDelete
 4. Szépek a virágaid. Kíváncsi leszek a magyar paprikádra.

  ReplyDelete
 5. Drága Jega!
  Arra én is kiváncsi leszek!!:)))

  ReplyDelete