ameriaki vonatkozású bejegyzések

Friday, February 7, 2014

Soha többet!

No, ezzel végeztem a politizálással. Azt gondoltam, hogy majd a választások után, de sem a facebookra, sem máshova nem teszem ki a véleményemet többé. Másra fordítom az energiáimat. Forrás:  noemisszio.blog.hu
Ennél jobban amúgy sem tudtam volna megfogalmazni, ezért egy, az egyben közzé teszem.


Perverz, mocskos elit

2014.02.06. 07:13 - vancat

Kedves olvasóim, Önök is észrevették, amit én látok? Hogy lassan már nem az a kérdés, ki támogatja Paksot, ki nem? Ki akar gyed extrát, ki nem? Ki akar vízlépcsőt, ki nem? És ki fogadja el a költségvetést, az egykulcsos adót,a Horthy-szobrot.
A kérdés lassan az, vannak-e, akadnak-e még olyan tagjai a jelenlegi magyar politikai osztálynak, akik nem részei, részesei, haszonélvezői, haszonlesői vagy néma cinkosai ennek a perverz, mocskos nagykoalíciós luxuselitnek?
Hogy jutottunk idáig? Hogyan juthattunk el addig, hogy szépen lassan megszokjuk, elfogadjuk, aztán hallgatólagosan és rosszallólag bár, de tudomásul is vesszük, hogy politikusaink vadászgatnak, szívogatnak, kurvázgatnak, pénzt parkoltatnak, lézerblokkolnak? Hogyan juthattunk el addig, hogy ma már szinte bárkivel beszél az ember, mindenkinek a környezetében vannak olyan választott politikai vezetők, akikről tudni/sejteni lehet, hogy komoly illegális pénzeik vannak külföldön, rendszeresen közpénzen kurvázgatnak, kokainozgatnak és elképesztő, pofátlan luxusban tobzódnak.
Ott tartunk, hogy egy mélyszegénységben élő baranyai kistelepülés polgármestere néhány napja semmi kivetnivalót sem látott abban, hogy a megengedett sebesség többszörösével, közúton ralizik tuningolt Subarujával, és ezt még videóra is veszi?
Belegondoltak ebbe, kedves olvasóim? Hogy juthattunk idáig?
Hogy juthattunk odáig, hogy Magyarország egykori honvédelmi miniszterének köztudottan és bevallottan prostituált lánya azt sejteti, hogy több politikusnak szerzett rendszeresen kurvát, kokaint. És szinte senkinek meg sem fordul a fejében, hogy ez ne lenne igaz? Ráadásul azért nem fordul meg szinte senkinek a fejében, hogy ez ne lenne igaz, mert szinte mindannyian, akik kicsit intenzívebb érdeklődést mutatunk a közélet iránt, tucatszámra tudunk közpénzből kokainozó, kurvázó, elképesztő luxusban élő politikusokról, és őket finanszírozó üzletemberekről?
Ez lenne a demokrácia? Demokrácia ez? Vagy csak egy szarul működő jogállam-szolgáltatás?
Szétkokainozott, kurvabaszó, bankárokkal és ügyészekkel vadászgató, luxusban élő, kiszolgáltatott, zsarolható, frakciókba tömörült és tömörített emberek szavazgatnak ezermilliárdokról? Majd a Parlamentben és a képviselői irodaházban elszaladgálnak az újságírók elöl? Hát, miért nem rúgja ki valamelyik tévériporter Molnár Zsolt (MSZP) lábát, és kérdezi meg tőle, hogy hová az anyádba szaladsz, amikor arról szeretnénk megkérdezni, honnan lopta a párttársad és haverod a negyedmilliárdot?
Selmeczi Gabriellától, aki mostanában már naponta több sajtótájékoztat is tart, senki, egyetlen bevállalós sajtómunkás nem kérdezi meg, tartja-e még a kapcsolat a világ legmocskosabb fegyvergyártójával, a Lockheed Martinnal, amelynek érdekében annak idején aláírásokat gyűjtögetett a Parlamentben?
Az MSZP-ben most azt mondják, pont Simon Gáborról gondolták volna legkevésbé, hogy százmilliókat rejteget Ausztriában.
És kiről gondolták jobban?
És azt kiről gondolják leginkább, hogy kokainfüggő, és fiú- valamint lánykurvákat is gyakran rendel? Vagy ilyenekből annyi van a pártban, hogy elképzelésük sincsen, melyikre gondolhat Keleti Györgyi?
Nem kéne az egész politikai elitnek kérnie maga ellen egy vagyonosodási eljárást, egy átfogó és visszamenőleges adóellenőrzést, egy drogtesztet és egy nemzetbiztonsági átvilágítást?
Ilyen szinten lealjasodott, morálisan lecsúszott és anyagilag megtollasodott, zsarolható emberekkel ugyanis még értelmesen vitatkozni sem érdemes. Semmiről. Se költségvetésről, se környezetvédelemről. Egyáltalán semmiről.
Sajnos szilárd meggyőződésem, hogy ennek a most lebukott MSZP-s Simonnak az esete tényleg csak csepp a tengerben. Ez a Simon tényleg csak egy "B kategóriás szürke kis pöcs", akinek "csak" negyedmilliárdja parkolt Ausztriában. A többi pénzrejtegető, kokainozgató, kurvázó meg egymást gyanúsan méregetve lapít, mint szar a fűben.
Attól tartok, ezzel az elittel már nem nagyon van mit tenni: vagy elhúznak - a börtönökbe, vagy előbb-utóbb mi, sokszázezren, millióan húzunk el Magyarországról. Egy olyan országba, ahol a kurvázó, kokainozó, kamerák elől szaladgáló tolvaj politikusoknak legalább nincsen minden nagyobb pártban stabil kétharmados többségük.

2 comments:

  1. Nem politizálok/nék/, de a bőrünkre -sőt az unokáink jövőjére is- megy a 'játék'! Szavaznék, de még csak azt tudom kire NEM! Tapasztalok, látok, hallok nagyon nem tetsző dolgokat, de ki tudná megmondani, hogy mi a kiút, merre kéne mozdulni? Senkinek nincs már hitele, csak rossz és rosszabb közül lehet választani. De propaganda az van!! Arra van pénz, hogy hívjanak, írjanak, meggyőzzenek az saját igazukról! Én egyetlen pártnak nem adnék közpénzt, tartsák el magukat a híveik adományából és abból gazdálkodjanak. Érdekes lenne!

    ReplyDelete
  2. Igaz! Én, azért nem politizálok, mert minden reggel úgy ébredek, hogy dühös vagyok, és úgy indulok a napnak, mérgesen, csalódottan. Elhatároztam, hogy kivonom magam belőle, hiszen én valójában, már nem is tartozom oda! De, fáj ami otthon történik. Így letiltottam az összes politikai oldalt a Facebookról. Ne is lássam.

    ReplyDelete