ameriaki vonatkozású bejegyzések

Saturday, October 27, 2012

Sandy és más

Megfigyeltem, hogy felénk mindíg őrületes módon félreverik a harangokat. Állandóan farkasért kiáltanak. A végén, mire tényleg jön a farkas, senki nem ijed meg. Napok óta, a tv mással nem foglalkozik, mint a Sandy nevű hurrikánnal. Lesz belőle, egy nagyobb vihar esővel. Igaz, tavaly meghalt itt 2 fiatalember. Értelmetlenül, mert nem kellett volna alkoholosan bulizni hurrikán idején az erdőben. Igen, utólag könnyű okosnak lenni. Jobb félni, mint megijedni. 3- dik éve lakom itt, és ez lesz a 3. vészhelyzet, mert volt már földrengés, meg hurrikán, most jön a következő. Itt látható.
Szóval, jön Sandy. Szépen kanyarodik felénk. A férj, Washingtonban táncikál. Ez már 2 hónapon belül, a második hétvége, hogy nincs itthon. Ja, a hab a tortán, hogy bejelentette, hogy csak hétfőn jön haza, a hétfőt kiveszi szabinak. Valamikor ki kell pihenni a táncikálást, meg még ki tudja hogy mit. Komolyan nem tudom eldönteni, hogy képes- e barátnőt tartani, vagy sem. Őszintén? Nem érdekel. Mindegy, sőt! Nem bánom, ha nincs itthon. :)))) A munkahelyemen is kiraktak nagy narancssárga plakátokat hogyaszongya,
" Sandy hurrikán jön, mi meg egy olyan intézmény vagyunk, akik 7- ből 7 napot dolgoznak, 24 órában. A kérdéses napon kérjük a munkatársakat, hogy időben induljanak el otthonról. Áramszünet esetében, generátorok biztosítják az áramot. Kérdésekkel, a titkárságra."
Nesze neked, punk tum. Ha, nem írják ki, akkor is tudjuk. Nekem volna ezzel kapcsolatban egy kérdésem. Mit kérdezzek?? Nekem ez egy baromság. Máskor is esett az eső,a hó. Volt már egy- két ítélet idő az életünkben, nem ez lesz az első.
A végére meg beteszem a kedvenc reklámom. Nagyon tetszik, egy autóbiztosító reklám, de nekem mindíg kacagnom kell rajta. A pasi látványnak sem utolsó, mennyivel jobban mutatna, ha testépítők irányítanák a forgalmat.



No comments:

Post a Comment