ameriaki vonatkozású bejegyzések

Thursday, May 31, 2012

Ilyen is van

A férjem küldött egy emilt. A következő


tartozásod : 
$64.95 a fogvédő, fogcsikorgatás ellen  
$16.50, amit kölcsönkértél, mert otthon hagytad a pénztárcádat
$3.99 tálca tojás 
-$2.00 többletfizetés a multkori tartozásnál
$83.44
Légyszives, tedd ki az asztalra.  A palántákat, ha nem ülteted el, hozd el a ház elejéről, mert nem mutatnak jól a sárga tálcában, a főbejárat elött.

6 comments:

  1. Lily azt hittem hogy már talán valami csodás változás állt be a kapcsolatotokba delátom hogy sajnos nem. Most őszintén te ezt hogy bírod?

    ReplyDelete
  2. Remélem hátravitted a palántákat, hogy ne rontsa az összképet. Szerintem ezt te úgy bírod, hogy tisztába vagy azzal, hogy ez az ember nem komplett. Az ilyen embert hívták régen úgy , hogy józan bolond. Aki kívülről majdnem úgy néz ki, mint az átlag normális ember, de elég egy hét vele élés és már tudni lehet, hogy nem megy százzal.

    ReplyDelete
  3. Ez nem komplett.... Mindig ilyen számolgatós idiótákat fogsz ki?
    Pumicica

    ReplyDelete
  4. Szia!
    Hát nem lehet mellette unatkozni, az biztos! Viszont lehet, úgy is felfogni, hogy amikor nem a munkahelyeden vagy, akkor jön a második műszak a diliházban. Háát nem irigyellek!
    Kitartást!!!
    Szilvia

    ReplyDelete
  5. Róla, a volt kollégám jut eszembe, aki kb. 2 méterre ült tőlem, de kitett egy fecnit az asztalomra, h be tudok-e menni másnap - hétvégén - melózni. Nem mondtam neki semmit, majd egy idő után kénytelen volt megkérdezni. Kollegina, csak annyit mondott, h ő fecnivel válaszolt volna.
    Nem irigyellek! És kitartás!!!

    ReplyDelete
  6. Nagyon nehezen birom, és egyre nehezebben.

    ReplyDelete