ameriaki vonatkozású bejegyzések

Saturday, March 3, 2018

Mindíg érnek meglepetések

Még mindíg Géza, pedig már kezdtem azt hinni, hogy kivonult az életemből. Géza, egyszercsak ír egy emilt. Hogyaszongya  miért dobtam le ay FB-ről? Egyedül akarom intézni a nyugdíjbiztosításomat? Mi van? Géza!
A dolog előzménye a következő. Online be akarok lépni a bankomba. Nem sikerül. Sehogy. Ez volt hétfőn, 3 hete. Tudja nagyon jól, hogy péntekig nem tudok bemenni a bankba. Felhívom a bankot, felvilágosítást nem kapok telefonon. Hiába minden biztonsági kérdésre a jó válasz. Ideges vagyok péntekig. Rohanok a bankba. Ott közlik, hogy nem tudok belépni, mert a partner, akivel közös a bank kontóm, ledobott. Ha, óhajtom nyissak egy új kontót. Nyilván ezt tettem, átraktam a pénzem. De, olyan méregbe gurultam, hogy letiltottam az FB- ről, az Amazonról. Erre az a válasza, hogy ő ilyet nem tett. Erre én, hogy akkor nyilván a bank hazudik. 8 évig minden rendben, most hirtelen hazudik a bank. Persze hogyne. A nyugdíjbiztosítás meg egy olyan bonyolult dolog, hogy évente egy csekket nem tudok kitölteni. Persze, tök hűlye vagyok!! Mondom, ha ez a bánatod, akkor visszaveszlek az FB- re. Erre ő, hogy gondolkozik rajta. Mi van? Géza! Miért nem vagy boldog? Megszabadultál tőlem, hónapok óta Thaiföldön vagy, süt a nap! Szépségek vesznek körül! Miért fáj neked, hogy ledobtalak? Nem zargatlak telefonon, FB-n, messengeren. Egyetlen szót nem szóltam róla, hogy miért tetted, mi a bajod már megint?? Állandó problémáid vannak. Haragszik rám! Ő, most gondolkodik! Nem normális! Mondjuk, ezt tudtuk eddig is!
Mindíg megpróbáltam a mindenkori exekkel normális kapcsolatban maradni. Már úgy értem, ha kapcsolatban kellett maradni valami miatt. Soha nem sikerült. Nem rajtam múlt.

Nem tudom, hogy mi a bajom, de tartok tőle, hogy depresszió készül. Reggelente, világvége hangulatom van, nagyon korán ébredek. Ahogy haladunk előre a napban, úgy múlik, de reggelente kész vagyok.

 



4 comments:

  1. Geza mar eltunhete igazabol a fenebe ! Kivanom, egy minden tekintetben megfelelo TARSAT talalj, megerdemled .

    ReplyDelete
  2. Ezt a tanúságtételt megosztom a kapcsolataikban szenvedő partnerekkel, mert van egy tartós megoldás. A férjem 3 évre elhagyott engem és a lányunkat egy másik nő miatt. Megpróbáltam erős lenni csak a gyerekeimért, de nem tudtam kontrollálni a szívemet gyötörő fájdalmakat. Megsérültem és összezavarodtam. Segítségre volt szükségem, ezért kutattam az interneten, és rábukkantam egy oldalra, ahol láttam, hogy Dr. Ediomo, egy varázsló segíthet a szerelmesek visszaszerzésében. Felvettem vele a kapcsolatot, és ő egy különleges imát és varázslatokat végzett értem. Meglepetésemre, 2 nap után a férjem hazajött. Így találkoztunk újra, és sok szeretet, öröm és béke volt a családban. Megoldásokért felveheti a kapcsolatot Dr. Ediomóval is, aki egy nagy teljesítményű varázsló
    1) Vissza a barátod
    2) Egyesítse újra férjét vagy feleségét
    3) Ha éjszakai kancái vannak
    4) HIV és hepatitis gyógyítása
    5) Erőteljes Magic gyűrű
    6) Szerencse varázslat
    7) A megszállottság megszakítása
    8) Meddőség férfiaknál és nőknél.
    WhatsApp: +2349132180420/
    +2348155926512
    E-mail: drediomo77@gmail.com

    ReplyDelete
  3. Szeretnék köszönetet mondani a wiccan Duma nagy segítségéért. A lányom mélyen a kábítószer-függőségbe került, kipróbáltam a rehabilitációt és mindent, hogy abbahagyja, de semmi sem működött, sokat sírtam az egész helyzet miatt, mert úgy éreztem, anyaként kudarcot vallottam. De mindez megváltozott, miután találtam egy megjegyzést az interneten arról, hogy a Wiccan Duma segít az embereken. Boldog vagyok, hogy a lányom megszabadult a drogfüggőségtől a Wiccan Duma segítségével, köszönöm Wiccan Duma az erős varázslatait. A nézőknek nem ismerem a helyzetét, de biztosíthatom, hogy segítséget kaphat a függőség megállításához. , állítsa le a megszállottságot, állítsa le a depressziót, hagyja abba a visszaélést.
    1) Szerelmi varázslatok
    2) Elveszett szerelmi varázslatok
    3) Válási varázslatok
    4) Házassági varázslatok
    5) Szerelem kötő varázslatok.
    6) Elválasztó varázslatok
    7) Száműzd el a volt szeretőt
    8.) Szeretnél előléptetni.
    9) lottó nyerő varázslatok
    10) Ha meg akarja elégíteni szeretőjét
    Forduljon ehhez a nagyszerű emberhez, ha bármilyen problémája van a végleges megoldás érdekében. E-mail: whitemagictemple@gmail.com
    WhatsApp: +2348155926512

    ReplyDelete