ameriaki vonatkozású bejegyzések

Saturday, March 3, 2018

Mindíg érnek meglepetések

Még mindíg Géza, pedig már kezdtem azt hinni, hogy kivonult az életemből. Géza, egyszercsak ír egy emilt. Hogyaszongya  miért dobtam le ay FB-ről? Egyedül akarom intézni a nyugdíjbiztosításomat? Mi van? Géza!
A dolog előzménye a következő. Online be akarok lépni a bankomba. Nem sikerül. Sehogy. Ez volt hétfőn, 3 hete. Tudja nagyon jól, hogy péntekig nem tudok bemenni a bankba. Felhívom a bankot, felvilágosítást nem kapok telefonon. Hiába minden biztonsági kérdésre a jó válasz. Ideges vagyok péntekig. Rohanok a bankba. Ott közlik, hogy nem tudok belépni, mert a partner, akivel közös a bank kontóm, ledobott. Ha, óhajtom nyissak egy új kontót. Nyilván ezt tettem, átraktam a pénzem. De, olyan méregbe gurultam, hogy letiltottam az FB- ről, az Amazonról. Erre az a válasza, hogy ő ilyet nem tett. Erre én, hogy akkor nyilván a bank hazudik. 8 évig minden rendben, most hirtelen hazudik a bank. Persze hogyne. A nyugdíjbiztosítás meg egy olyan bonyolult dolog, hogy évente egy csekket nem tudok kitölteni. Persze, tök hűlye vagyok!! Mondom, ha ez a bánatod, akkor visszaveszlek az FB- re. Erre ő, hogy gondolkozik rajta. Mi van? Géza! Miért nem vagy boldog? Megszabadultál tőlem, hónapok óta Thaiföldön vagy, süt a nap! Szépségek vesznek körül! Miért fáj neked, hogy ledobtalak? Nem zargatlak telefonon, FB-n, messengeren. Egyetlen szót nem szóltam róla, hogy miért tetted, mi a bajod már megint?? Állandó problémáid vannak. Haragszik rám! Ő, most gondolkodik! Nem normális! Mondjuk, ezt tudtuk eddig is!
Mindíg megpróbáltam a mindenkori exekkel normális kapcsolatban maradni. Már úgy értem, ha kapcsolatban kellett maradni valami miatt. Soha nem sikerült. Nem rajtam múlt.

Nem tudom, hogy mi a bajom, de tartok tőle, hogy depresszió készül. Reggelente, világvége hangulatom van, nagyon korán ébredek. Ahogy haladunk előre a napban, úgy múlik, de reggelente kész vagyok.

 2 comments:

  1. Geza mar eltunhete igazabol a fenebe ! Kivanom, egy minden tekintetben megfelelo TARSAT talalj, megerdemled .

    ReplyDelete
  2. Kedves Marika! Èn erről már letettem.

    ReplyDelete