ameriaki vonatkozású bejegyzések

Monday, March 19, 2012

Tavasz van!

Újra költenek a madarak az eresz alatt. Pontosabban, a felső terasz alatt, ami az alsó terasz teteje. Nem fotóztam most le őket, mert még csak a tojásokon ülnek. A világvége, még nem jött el, minden rendben látszik. Az idő csodás! Én, egy kicsit nyomorék vagyok a "bánya" munka miatt, de a kedvem virágos! A hátam, ill. a gerincem nagyon fáj.
Régebben szó volt róla, hogy felköltözünk, helyet cserélünk az öreggel. Most, csak én költözöm. Nekem igy is jó. Azért, azt meg kell emlitenem, hogy az én párom, igy boldog. Az öreget, lebeszélte, hogy leköltözzön. A terasz miatt sötét van, meg gondot jelent a lépcsőlift áthelyezése, meg stb., stb. Nekem, igy is jó! Felköltözöm. Após átmegy a régi hálóba, én meg az övébe. Saját fürdőszoba. A szobát kifestem, a magam izlésére. Meglátjuk, hogy lesz. Fura egy házasság a mienk, az egyszer biztos! Egyik szemem sir, a másik nevet. Igaz, hogy elértem, amit akartam, de nekem egy házasság másképp néz ki!! Mármint, az ideális! De, hol van olyan?? Beszélek, itt, össze- vissza, mintha nem tudnám, hogy vagy ez van, és benyelem, vagy megyek utamra, és sokkal nehezebb lesz, mint amilyen.  Azt is értem, hogy ezt egyetlen amerikai nő sem vállalná, mint ahogy nem is vállalta!!
Megyek délután dolgozni természetesen a bányába! :-D





A kedvenc Hortenziám!  Cserepes volt, és picike, amikor vettem, 2 évvel ezelött.




Ez az apró kék virág, február eleje óta nyilik a fű között.



7 comments:

  1. K.Ny

    Gyönyörűek a virágok.

    ReplyDelete
  2. Nálatok már javában tart a tavasz, nálunk még csak kora tavasz van. Jó lesz neked ott fent, a házassággal meg ne törődj, úgysem volt az az igazi, de !!!!! álmodni szabad, még fiatal vagy!

    ReplyDelete
  3. Így megelőztél minket a tavasszal? :) Szépek a virágok!
    A szobacserével nyugi lesz végre, nem?

    ReplyDelete
  4. Igy is nyugi van! Alig látom. Az idén a tél elmaradt, hála istennek!! :))))

    ReplyDelete
  5. ez a kék nálunk is nyílik, és már a törpe tulipánok is. Annyi van, h akár majd kaszálni lehet, sőt már ibolya is virágzik! Majd holnap lefotózom és felteszem a blogba :)

    ReplyDelete