ameriaki vonatkozású bejegyzések

Sunday, August 28, 2011

Jól vagyunk, Túléltük!! :)))

Részemről, nagyon féltem, a férjem azt mondja, hogy szinte tapintható volt a félelmem. Hát, én már csak ilyen vagyok. Az apósom is félt. Egész déltől esett az eső. Az igazi vihar nálunk, 9 pm- kor érkezett. 9.3o - kor elment az áram. A telefonom müködött, de kikapcsoltam, mert nem tudtam, meddig leszünk áram nélkül. Lefeküdtünk aludni, de nagy volt a zaj, alig tudtam elaludni, a férjem egyenletes légzését hallva tudtam, hogy az igazak álmát alussza. Időnként felébredtem, Tombolt Irene.

Reggel, arra ébredtem, hogy ég a nappaliban a lámpa. Felkeltem, és beleugrottam egy farmerbe, és körbejártam a házat. Szeencsénkre, nem sérült meg semmi. Egyedül a pincéban áztunk be egy kicsit. Mi, megúsztuk. Mások, nem voltak ilyen szerencsések.







Elvitte a házukat a vihar. Itt, Delaware államban, lezárták a hidakat, a távolsági buszok sem jártak, vonatok sem. Én, egy kisvárosban lakom, nálunk, nincs tömegközlekedés. Azért, egy kicsit sürü volt a hét, hétfőn földrengés, szombat este hurrikán. Szóval, mi megúsztuk. Istennek hála!



4 comments:

  1. Örülök, hogy jól vagytok!
    (Azt hiszem én is féltem volna ebben a helyzetben!)

    ReplyDelete
  2. Köszi Mártikám! Mindenki félt, még az is, aki nem vallotta be! :))))

    ReplyDelete
  3. Köszönöm mindenkinek, aki együttérzett!! :)))

    ReplyDelete