ameriaki vonatkozású bejegyzések

Thursday, October 7, 2010

Amit, a húsipar, nem szeretné, ha látnád!

Tudom, megint kapok a burámra, pro, és kontra, DE én ezt a videót beteszem.
Én, csak pár hónapja vagyok vegan, és igen kivánom a húst még mindig, mint ahogyan a cigi után is esz a frász időnként. Anyám csomagjából is megettem a kolbászt, hiszen igy nőttem fel, ez a hátterem, a kultúrám része. (azt hiszem, ezek után is meg fogom enni)
De, a helyzet az, hogy többé, nem veszek a boltban magamtól a tálcán szépen kirakott húst, és nem sütöm meg, és nem fogok gyöngyöző marhahús levest főzni, mert ez a videó fog eszembe jutni. Mit mondjak, kiborultam tőle.
A marha, a sertés, a szárnyasok, mind intelligens állatok, és nem alarnak meghalni!! A szárnyak, meg nem arra valók, hogy kirántsuk, megsüssük őket, hanem, hogy repüljenek vele szabadon!!
Soha nem tudtam volna levágni még egy csirkét sem! Valószinű, ha éhes lennék. és más választásom nem lenne akkor igen. De, csak akkor.
Azokat is megértem, akik megteszik, hiszen úgy nőttek fel, mint ahogy én.
Az agyam sem lett átmosva.
Elsirtam magam ezen a videón.... CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!!
Ja, és csatlakoztam a PETA- hoz.

Find out more at Meat.org.

4 comments:

  1. Nem tudtam végignézni, pedig én tartottam tyúkokat, és neveltem vágni való csirkét is. De ez amit itt láttam az szadizmus. Az én tyúkjaim, egy nagy tyúkudvaron éltek, és minden ősszel kinyitottam a kert kaput és a novemberi ásásig ott kapirgáltak.Jó életük volt és hosszú. Ha levágásra került a sor, az gyorsan, nagyon éles késsel és nem a többi állat szeme előtt történt. Ezt megtanultam az anyámtól már gyermekkoromban. Láttam disznóvágást, de az is gyorsan , pontosan történt, soha nem tűnt állatkínzásnak. Amit itt láttam az vérfagyasztó. Félek, hogy akik a vágóhídra mennek dolgozni, azok élvezik az ilyesmit, mert normális lelkületű ember nem tudja sokáig elviselni a nap nap utáni gyilkolást.

    ReplyDelete
  2. Merre vagy Lily ? Minden rendben van ugye? Adj életjelt magadról!

    ReplyDelete