ameriaki vonatkozású bejegyzések

Saturday, April 21, 2018

Események

Szépen vannak események annak ellenére, hogy ki sem mozdulok egész héten az öregasszony mellől.
Először is az adó. Mivel, magánzó vagyok, így egy vagyont kellett befizetnem adóba. Azt hittem, hogy elájulok! Be kellett fizetnem, mert a Bankba utalták a fizetésemet a számlámra, és annak nyoma van. Itt, 2 isten van a második az adó. Sokat kellett fizetni sok felé, így alig maradt pénzem. Na, most taktikát váltottam.
Ay öreglány próbál provokálni mindenféle hülyeségekkel, de nem ugrat be. Tök hülye. Azt mondja, hogy gyerekkorában, csak zsidó gyerekekkel játszott együtt. Egyszer oda keveredett két keresztény gyerek, és azt hallották, hogy azoknak más a szaguk. Ők próbálták szagolni, és tényleg más szaguk van. Azt hittem, hogy leesek a székről! Nem szóltam egy szót sem, de megfordult a fejemben, hogy megkérdezem tőle, hogy tessék mondani? A Buddhistáknak milyen szaguk van? Vagy a Szikeknek, vagy a Hinduknak, Muszlimoknak, Sintoknak?? Elengedtem a fülem mellett. Ők, diszkriminálnak és elvárják, hogy más ne tegye. Hogy van ez?? Ez, már nem az első alkalom. Nem normális. Minden nap tusol, de nagyon erős szag van nála reggelenként. Kellemetlen öregszag. Minden héten tiszta az ágynemű, minden. A biciklit neki lehet támasztani! Egy hónapja kb.
Kolleganő, nem 1oo- as. Ott lakik,az orosz bolt mellett, és ott lhet kapni derelye tésztát, amit csak be kell tölteni, túróval, lekvárral, mikor mivel. Kértem, hogy hozzon, mert 4 db derelye miatt, nem fogok tésztát gyúrni. Soha, nem gyúrtam főzni való tésztát, sőt a beglihez is veszem a tésztát mélyhűtve. Nehogy már. Erre, egyszercsak elviszi a tésztát és jónapot! Így, most elmentem és vettem magam. Amúgy is, mást is kellett vennem.  
Géza, megtalált a messengeren. Azt mondja, hogy most kiengedik a Papát 28.- án a rehabről, és otthon lesz. Így kezdte, a fizetésed nem változna, a Papát kellene ápolnod. Első reakcióm az volt, hogy mi van?? Menjek vissza? Szerinted elment az eszem? Aztán a második mondata, hogy a Papa különben bemegy az öregek otthonába. Ő nem lesz otthon, mert Thaiföldre költözik. Sajnálom a Papát, mondtam, hogy gondolkozom, de csak nem hagyott békén. Elkezdett cigánykodni a fizetéssel. Közben, a Papa azt mondta, hogy megpróbálja az öregek otthonát. Szerintem nyomasztó, de ha az öreg így gondolja, akkor ok. Nem ok, de nem akar senkinek a terhére lenni, ez lehet a fő ok. Nagyon sajnálom.
Én, meg nem akarok az életük része lenni többet. Szeretem a Papát, de nekem jobb, ha nem vagyok a Géza házában, amúgy is, elvesztegetett idő volt az egész. Első perctől kezdve szar volt az egész házasságosdi. Időpocsékolás. Nincs kedvem visszamenni még akkor sem, ha ott a kert, a kocsi, a kényelem, ami itt nincs meg. A legszörnyűbb, vasárnap hajnalban gyalogolni a dermesztő, éles szélben a Subway állomásra egész télen. Na, azt nem kívánom senkinek.
Hogy vagyok? A fene sem tudja, de általában jól. Reggelenként, iszonyú depressziós vagyok, aztán szép lassan múlik. Egyszercsak tavasz lesz.
2 comments:

  1. Ne menj vissza! Jön a jó idő, és változnak a dolgok is. Lesz még jobb helyed biztosan.

    ReplyDelete
  2. Dehogy drága Jega! Ahogy belegondoltam, nagyon rossz ötletnek tűnik!

    ReplyDelete