ameriaki vonatkozású bejegyzések

Tuesday, June 2, 2015

HullámvasútCsütörtöktől, hétfő reggelig dolgozom New Yorkban, ott is alszom, már ha éppen tudok, mert van, hogy nem hagy. A néni ágya mellett ülök többnyire, mérem a vércukrot, inzulinozok, pulzus, oxigén, vérnyomás, gyógyszerek marékszámra. Sétálunk kicsit. Esze szál sem.  Kicserélem a pelenkát, ágyneműt, ha kell, lemosdatom az ágyban. A család szarik magasról a diétára. Megetetik mindennnel, sütikékkel, olajos hallal, rizzsel, ócska főzőolajban tocsogós hússal, jó szénhidrárdús kajával, én, nem szólhatok bele. Azt hiszik, hogy az inzulin mindent megold. A diétát úgy be lehetne állítani, hogy ne kelljen inzulin. Mondjuk, a 2oo kg- ból is lemenne. Az, hogy megvakul, kezdik  majd darabolni a lábait, az nem számít! Én, elmondhatom 1oo alkalommal, hogy ez így nem jó, nem érdekel senkit! Nekem, jó!
Szóval jól lefáradok 4 nap alatt, és amikor hazajövök, akkor jó lenne pihenni. A múlt héten történt, hogy takarítok melegítőben, a hajam szana- szét, én is szana, meg szét. Huzigálom a porszívót, egyszercsak csengetnek. Kinyitom az ajtót, és egy pasi áll a kezében, egy felébe összehajtott A4- es paksaméta. Egyszerűen a kezembe nyomja, és viszlát. Fel sem fogtam mi akar ez lenni?? Széthajtom a paksamétát, és akkor látom, hogy a válási papírok, 16 oldalon. Felmerült 1-2 kérdés ezzel kapcsolatban. Pl. hogy ki volt ez?? Aztán meg sem kérdezi, ki a fene vagyok? Lehettem volna a takarítónő is!! Itt is, ha a bíróságtól jön egy papír, akkor az borítékban jön, alá kell írni, hogy átvettem, igazolnom kell magam. Mindegy, ugorjuk át ezeket az apróságokat.
Mondom a Gézának, megjöttek a válási papírok. Azt mondja nagyszerű, írjam alá! Mi van????
Dehogy írok alá semmit, majd ha megbeszéltem az ügyvédemmel. New Yorkban van egy nagyon jó ügyvédem. Azonnal felhívtam, csináltattam azonnal másolatot, és feladtam postán. Persze a házassági szerződés is ott van. 2 különböző közjegyzővel hitelesíttetve! Marha! De, mivel nem tud ellenem semmit felhozni, nem csaltam meg, nem vagyok alkisz, elmebeteg, stb. Az ügyvéd azt mondta, ne aggódjak. Dehognem aggódok, a fenéket nem. Géza kisvártatva, hogy beszéljünk.
- Miről beszéljünk? Erről?
- Igen erről..
- Nincs miről beszélni.
- Írd alá, és nézz lakás után.
- Nem írom alá, majd megbeszélem az ügyvédemmel.
- Jó, beszéld meg. Maradjunk barátok!!
- Géza jól vagy?? Mire maradjunk barátok?? Nincs közös gyerek, nincs kapocs. Ki akarsz tenni, és maradjunk barátok?? Nézesd meg magad, egy orvossal!-  igazi barom!
- Addig maradsz, ameddig akarsz. - mi van?? Az elöbb, még nézzek lakást. Ez hülye, nincs is kérdés. 
Ezzel otthagytam. Eszembe jutott, hogy ki tudnék baszni vele, ha mondjuk párszor arccal nekimennék az ajtófélfának, jól össze- vissza verném magam, és bevonulnék a rendörségre. Látlelet, kórház, stb. Gézát, a rendőrök vinnék el, és élete végéig fizet, mint a katonatiszt! A kertet hazavághatnám Cloroxal, de úgy, hogy a jóisten nem nőne ott többet! De, pont leszarom, mi nő mi nem a kertben!
De, ez nem én vagyok. Nem csinálok ilyet! Pedig, megérdemelné!Hiszek a karma erejében, és ez visszavág. 26o nm- en, egyedül lesz. Elég lesz neki önmagát elviselni.  Nem egyszerű! 
Egyenlőre, itt kell lennem. Megmondtam neki, hogy amennyire lehet, ne zavarjuk egymás auráját, mert ideges leszek tőle. Kemény 4 nap után, pihenni szeretnék!! Sunyi, kerüli a konfliktust, most nagyon előzékeny. Szerepet játszik! Rendben, akkor játszunk. Mellette megtanultam hallgatni.
De, amint tehetem azonnal lépek. Lakásokat nézegetem New Yorkban. Árak iszonyatosak! Azt is megbeszélem egy ismerőssel, hogy a bútoraimat, amit én vettem elviszem, de lehet olcsóbb, ha helyben veszem meg. Az autóm problémás lesz New Yorkban, de megoldom.
A tegnapi nap, meg egyenesen egy vicc volt. Megérkezik a váltótársam, és elkezd velem kiabálni, életemben nem láttam!!  Gőzöm nincs miért? Oroszul, ha kiabál valaki, olyan, minha ugatna. Olyan pipa lettem, hogy levegőnek néztem a csajt. A naplót, amit le kell adnom a munkaadónak, ottfelejtettem. Az iroda elött vettem észre. Szakadó esőben vissza. Aztán, ujjlenyomatot kellett vetetnem, ott vagyok reggel pont 9- kor. (errefelé ez a mánia, meg a drog teszt) Zárva van. Irodát felhívom, a HR- es csaj beleordít a telefonba, várjak. Oroszul ugat! Jó. Megérkezik, egy írdatlan kövér Afro- Amerikai csajszi. A segge külön életet él. Kapkod, rakod, pakol, leveszi az ujjlenyomatot, retina vizsgálat, (anyád) papírokat visszaadja. Kilépek, nézem, minden megvan- e, látom, hogy a SS (társadalom biztosítás) kártya sehol. Megyek vissza, kopogok, kiordít ne zavarjak. Mondom, az SS kártyámat, nem kaptam vissza. Megint ordít, hogy de visszaadta. Látom ám, hogy a kártya ott van az asztalon. A kurva anyádat! Itt, iszonyatos távolságok vannak.
Nincs vége. Rohanok a buszhoz, de mivel nem tudtam, hogy elérem a 1o.3o- as buszt, 12.3o-ra vettem jegyet előre a neten. Mondom a kínai csajnak, hogy legyen szíves írja át, ha nincs tele a busz. Hétfő reggel, soha nincs tele. Erre azt mondja 5 dolcsi. Odaadom, a pénzt, és várom a számlát. Mondom neki, hol a számla?? Visszarántja a jegyet, és ordítva, hogy akkor meg a 12.3o -assal. Zsebbe ment. Mindenki, kivétel nélkül meghülyült! A kínaiakat amúgy sem szeretem, mert hozzád pofázik, de nem néz rád! A te kurva anyádat is! Eső szakad, nincs mit csinálni, amúgy sétáltam volna.
Hazaérek, itt meg Géza savanya pofáját nézem, dehogy nézem, húzok fel a szobámba. Sikítok!!


No comments:

Post a Comment