ameriaki vonatkozású bejegyzések

Tuesday, October 8, 2013

Gusztustalan tények, az emberi testről.

Forrás: Cink  Amúgy, így igaz, mert éppen ezzel foglalkozom !!

10. Bőrödről óránként 600 ezer darabkát hagysz szerteszéjjel. Évente 0,7, egy hetven év alatt nagyjából 50 kilót.
9. Bőröd minden négyzetcentijén nagyjából ötmillió baci van, a szádban meg hétszáz-féle. Faji összetételük meg attól függ, honnan jöttél.
8. A nők bélgázában több a kénhidrogén, ezért büdösebb, a férfiak viszont többször eresztik el a békegalambocskát.
7. Naponta több mint egy liter taknyot nyelsz le. (A tüsszentést viszont ne tartsd vissza, mert megölhet: szétrobbanthatja az ereket a nyakadban vagy a fejedben.)
6. A fitymát 21 nap alatt 3 kosárlabda-pálya nagyságúvá lehet kinyújtani.
5. Van, aki plusz mellel születik, amely bárhol kialakulhat. (Nekem ez kicsit kilóg a tízes sorból, hiszen ez egy betegség, azokból meg elég sok furcsaságot össze lehetne szedni. Ha valóban érdekel és nem vagy szívbajos, keress rá, milyen a polymastia.)
4. Előfordulhat, hogy az ember bélsárt hány (copremesis).
3. A fülzsírunk kétféle lehet: van akinek száraz, van, akinek "zsíros" (nedves).Akinek zsíros a fülzsírja, annak büdösebb a hónalja (amire logikus magyarázat is van).
2. Lábaidon mintegy félmillió verejtékmirigy van, amelyek naponta több mint fél liter izzadtságot termelnek (ami egyébként nem lenne büdös, csak a benne tenyésző baktériumok teszik azzá).
1. Ha egy férfi függőleges testhelyzetben vagy arccal előre fekve hal meg, a halála után erekciója lesz. (Ugye emlékeztek a Shop-Stop híres jelenetére)

Itt a kis filmecske.



4 comments:

  1. Szerintem ezek termèszetes dolgok ebből làtszik h semmiben sem különbözik az ember a többi élőlénytől sőt az ember viselkedése számitó még az állat legalább feltétel nélkül szeret . Az emberiség nem

    ReplyDelete
  2. Az ember is csak egy állat, csak éntudattal rendelkezik és tud gondolkodni, de minden másban a többi állat jobb képességekkel büszkélkedhet.

    ReplyDelete