ameriaki vonatkozású bejegyzések

Tuesday, September 11, 2012

A SZÜRKE 50 ÁRNYALATA

A fekete szalag, nem a könyvre vonatkozik, hanem szept. 11.- re. A bejegyzést akkor írtam.
Igen, A KÖNYV. Csupa nagybetűvel. Vagy, az év nagy könyve. A bestseller listák élén, A New York Times, Los Angeles Times, és minden jelentős nagy napilap eső helyen hozta az eladási listák szerint. Megvettem e- könyvben, gondoltam, milyen jó kis élményben lesz részem, és marha nagy csalódást okozott. Attól, hogy fan-fiction, még lehetett volna nagyon jó. Olvassa boldog- boldogtalan, többnyire nők. Hát, számomra nem az. A történet 2 szerelmes között zajlik, a többi szereplő csak mellékes. Többnyire a szex körül forog a történet, amitől lehet baromi jó is. Olyan, mint egy film forgatókönyve, ahol a szereplőknek kell belevinni azt, ami a könyvben nincs benne. Általában, fordítva szokott lenni. A könyv, -ha jó- nehéz mozit csinálni belőle, mert nem tudja visszaadni a könyv színes kavargó, élménydús világát. Ebből, még lehet jó mozi. Könyvi minősége lehetett volna jobb is számomra. Nem tudtam belefeledkezni, és ez nagyon meghatározó egy könyvnél. Simán le tudtam tenni. Nem fogom megvenni a többi részt, mert attól tartok, ugyanez lesz végig. A belső istennőből is sok volt kicsikét. Nem az a bajom, hogy a szex körül folyik a történet. Nincs a szexel semmi bajom. Sőt! A korbácsolással, szembekötéssel, egyéb szexuális segédeszközökkel sincs bajom. Ami 2 ember között elfogadott az okés. Egyébiránt a szexet piszkosul jól kell csinálni, mert ha nem így van, akkor inkább hagyjuk az egészet. Akkor csak fűrészelés, és nem szex. Azt olvastam, hogy házasságokat ment a könyv!!! Na, ez kivágta nálam a biztosítékot
(szemforgatás) Bár lehet, hogy az ellaposodott étvágyat felgerjeszti. Szóval a könyv, nekem csalódást okozott.
Nos, a mozi. Nekem, a második szereposztás jobban tetszene, de egye fene. Ami hiányzik a könyvből, a moziba be lehet hozni.





6 comments:

  1. Jokor mondod...:) Ma rendeltem az amazonrol mind a 3at!!!

    ReplyDelete
  2. Sajnálom. Amúgy, én is az Amazonról rendelek mindent, még a vitaminokat is.

    ReplyDelete
  3. Amúgy, kiváncsi vagyok hogy teszik neked! :)))))

    ReplyDelete
  4. rég nem írtál, remélem minden okés. Cecile

    ReplyDelete
  5. Minden rendben, de hol időm nincs, hol meg netem.

    ReplyDelete
  6. Kedves Lily!
    Hiányolom az írásaidat. Véletlenül megtaláltalak, a Facebookon. Amúgy ismerjük egymást, Thaiföldön is találkoztunk. Szóval, nem tegnap óta ismerlek. Még a Gy. - vel voltál együtt, és nagyon sokat nyeltél neki abban az időben. A baráti társaságban is csak bölcsen mosolyogtál a kicsinyes veszekedéseken is. Okos, szép nő voltál, vagy bocsánat vagy. A blogodat egészen az elejéről elolvastam. Hogy te miken mentél keresztül. Jobbat érdemelnél, jobb társat. A pasik, a cipődet sem érdemlik. Bár minden nő ilyen lenne, mint te! Egyszer, - a Gábor Áron utcában- beugrottam hozzátok, éppen húslevest főztél, de olyat életemben nem ettem!!! A mai napig emlékszem rá... és a szemedre főleg!
    A

    ReplyDelete