ameriaki vonatkozású bejegyzések

Wednesday, March 14, 2012

Tepertős pogi

Na, azért voltak vidám pillanatok is Budapesten a télen. A sok szar miatt, be sem számoltam róla. Érdekes, a legképtelenebb pillanatokban jutnak ezek a dolgok eszembe!! Tegnap pl. egy magatehetetlen fiatalembert tusoltunk ketten, (fekvő helyzetben történik az ilyesmi). Nem átallottam fölröhögni, mire az én idióta koleganőm, úgy nézett rám, mint egy elmeháborodottra. Olyan primitiv szegénykém, mint a föld!! Azért, azt meg kell mondani, hogy ebben az esetben valószinű, én is igy reagáltam volna. Az emberi elme elég furcsa, legalábbis az enyém. Mintha nem lennék normális, mert ezen akkor vigyorogtam magamban, de azóta sem jutott eszembe.
A történet a következő. Az én férjem ugye vegetarianus, elméletileg én is, csak gyakorlatilag nem! Na szóval, a pasi éhes, bent járunk a városban. Bementünk ide is, meg oda is, és nem nyerte el a tetszését semmi. Gondoltam magamban, nem tudok mit kitalálni, aztán jött velünk szembe, egy Fornettis stand. Szóval, betértünk, és kért urasága ebból is, meg abból is. Mondom neki, hogy az én kedvencem, meg a lányomé, az a sötétebb ott, mármint a pogi. Lehet találgatni, hogy melyik nyerte el az abszolút tetszését? A tepertős pogi! Mit tudja ő, hogy mi van odairva. Nem mond neki semmit. Megevett, minden nap, 20-30 dkg. tepertős pogit. A lányom mondta, milyen szemét vagyok, hogy képes vagyok megetetni husos dologgal, ráadásul disznó származékkal. Soha életében nem evett disznó húst, se igy. se úgy!! A télen, kapott rendesen. Gondoltam magamban, nesze neked!! Nem tudod mi a jó, most kapsz egy kis izelitőt. Különben is, amiról nem tudunk, az nincs! Ja, és ez nem egy ócska, együgyű bosszú részemről! Ő választotta!!
Erről a disznó undorról irtam már valamikor, marha ugyanaz. Minden hús. Jó hogy nem kért meg rá, hogy csináljak itthon. Tepertőt, amúgy is csak ha én sütöm ki akkor lehetne. Azt a fejet! Úgy elöttem van! Mit szólna hozzá!!
De, a pogácsát mai napig emlegeti!!


Kezd hatni a fájdalom csillapitó, leszakad a derekam. Megyek, és letusolok, hajat mosok. Délután, indul a hajsza!

9 comments:

  1. Lehet, hogy a hájas tésztát is csípné. :)
    Jobbulást a deréknak!

    ReplyDelete
  2. Férjem hasonlóan etette meg a munkatársát, aki nem eszik disznóhúst, gulyással, ami vegyesen készült marha- és sertésből. De a pasi csak azt tudta az egész marha...

    ReplyDelete
  3. A pasikat olyan könnyű becsapni a kajával! Apám, a nyulat simán befalta csirkének! Pedig még a csontjuk is más! (Lily, csak nem vagyok bejelentkezve)

    ReplyDelete
  4. Igen csudás dolgok ezek, és még életben van! :))

    ReplyDelete
  5. Ugye, soha nem árulod el neki. Légyszi

    ReplyDelete
  6. Dehogy!! Az kéne még! Soha nem bizna többé bennem! Nem. Elfér bennem!! :D

    ReplyDelete
  7. Ja, és nekem nincsenek őszinteségi rohamaim!! Már régen nincsenek!!

    ReplyDelete
  8. hát jobb ha nem tudja....:D és azért szemétség ,de lehet én is megetetném a Pével a halat :D csak azt sajnos nehezebb beadni csirkének :D :D

    ReplyDelete