ameriaki vonatkozású bejegyzések

Thursday, March 22, 2012

A Damu ügy

Nem állom meg, hogy ne pofázzak bele, és ne tárjam a nyilvánosság elé elég szuverén véleményemet. Hangsúlyozom, a privát véleményem. Ennek a Timea lánynak, minden szavát elhiszem!! A Damu Úr büntetését helyénvalónak találom. Jó okom van erre.  Évekkel ezelött, volt egy ismerősöm, aki pontosan igy viselkedett, mint ő. A kinézetük is hasonlit. Ez, egy tipus. Egyszer térdenáll virágcsokorral, nagy borjú szemekkel, másszor idegrohamot kap, és bizony üt- vág, hisztériázik.  Mindezt, gyakran józanon is. (akik ismernek, nem Gy.- re gondolok, ő egy más tipusú ember volt, RIP)  Maradjunk ennél a pasinál, illetve a rá megszólalásig hasonló pasinál, SZ.Z. a neve. Tipikusan kissebbségi komlexusa van, feltünési mániái vannak, előretolja magát. Nem tud disztingválni, mindenkit aki nőből van, meg akar hóditani. Sokszor meg is hóditja őket. Aztán hirtelen, összeomlik. Zokog, sir, kétségbeesik, érzelmileg terrorizál. Semmiért nem vállalja a felelöséget. Örök gyerek, aki szeret élősködni, nagyjeleneteket rendezni. Nem csak otthon dramatizál, hanem a nagy nyilvánosság elött is. Képes, a régen kapott  nyakláncot felpoliroztatni, és 100 ember elött, úgy odaadni, mintha ő adta volna neked azt. Egy pillanatra el is hiszed a hülyeséget. A beszéde választékos, első ránézésre. Hamar rájössz, hogy nem sok értelme van, szimpadias szerelmes a saját hangjába is! ( itt, Damunál jól találkozott, az egyénisége a foglalkozásával)  A humora jó. Képtelen másokat szeretni, csak önmaga létezik! Kritikát, nem tűr!  Borzalmas a lét vele.
Szóval, ez egy tipus, és ahogy beszél, még az is a megszólalásig hasonlit Damu Úrra! Amikor, évekkel ezelött, otthon láttam a tv- ben, akkor már eszembe jutott róla ez a bizonyos SZ.Z., szintén Úr. :)))) 
Nagyivben el kell kerülni! Ami viszont érdekes, hogy szeretik a nők ezt a tipust! Nem beszélek az illetővel, 20 éve, pedig különböző fórumokon, mindig megpróbálja. A pofozás, ököllel ütlegelés,  igazának efféle érvényszerzése nem áll messze tőle.
Az alábbi viselkedés is tipikus! Mindenkit gondolkodás nélkül elküld a p§§ba. A konklúzió pedig az, hogy meneküljön, ki, merre lát ettől a tipustól!!


8 comments:

  1. Ismerem ezt a típust, szerencsére soha nem voltak az eseteim az ilyenek. Nagyon sajnálja magát most, mert sírt "szegény", és szerintem már maga is elhiszi, hogy ártatlanul kelül rács mögé. Egyébként ez a videós viselkedés, annyira jellemző az ilyen típusú emberekre.

    ReplyDelete
  2. Megtaláltam a tökéletes férfit, kommentelt az Agymenés bejegyzésemhez. Olvasd el! Jóóóó!

    ReplyDelete
  3. Pont ez az!
    Szerintem is látszik!
    Talán az a túl széles állkapocs, ami ritmikusan ráng, ha pipák, a szemükből is áradó gyűlölet...
    Anyám, pedofil volt férje is pont ezekkel a vonásokkal bírt. Azóta felismerem őket, és messziről el is kerülöm.
    Idegbeteg, a saját hazugságaikat elhívő, agresszív állatok!

    ReplyDelete
  4. Igen Jega, pont ezért tettem be. A nővérem hivta fel rá a figyelmem, aztán rákerestem. Borzaszt az egész pasi!
    Blis, nem lehettek jó emlékeid!

    ReplyDelete
  5. Hát erre csak fújjj van! Normális embernek elég nehéz felfogni ezt a viselkedést.

    ReplyDelete
  6. Elég idegbeteg egy megnyilvánulás, mit ne mondjak. Mindezt egy főzőverseny miatt?!
    Hogy mi volt ezzel a lánnyal, azt meg csak ők tudják szerintem.

    ReplyDelete
  7. Elég idegbeteg egy megnyilvánulás, mit ne mondjak. Mindezt egy főzőverseny miatt?!
    Hogy mi volt ezzel a lánnyal, azt meg csak ők tudják szerintem.

    ReplyDelete