ameriaki vonatkozású bejegyzések

Sunday, February 26, 2012

Nem érzem jól magam

a munkahelyemen. Most már igy 2 hét elteltével, nyugodtan kijelenthetem. 3 osztály között kell rohangálnom, igy nem tudom megszokni a betegeket. Igy, tulajdonképpen nem tartozom sehova. Nem tudom, de nem jó ez igy. Most böngészem az állásokat tovább. Egyetlen normális arc sincs a környezetemben. Viccesen szólva, egyetlen fehér ember nincs körülöttem, a szó szoros, és átvitt értelmében.
Most, kicsit gonoszkodni fogok. Az egyenruháról szólnék pár szót. Egyszerűen döbbenet, miket tudnak magukra húzni. Minden nővér iszonyú kövér, vagy kicsike, és alultáplált. Normális alkat nincs! Nos, el lehet képzelni, amikor egy bálnaszerű felvesz, egy borzalom egyenruhát. El lehet felejteni az amerikai kórház sorozatokban látható, gusztusos egyenruhákat. Nem hiszem el! Néha hanyattesek! Levegőt nem kapok reggelente, napközbenre megszokom. Biztosan bemegy az egyenruha boltba, és megkéri az eladót, hogy legyen szives a legrémesebb, egyenruhát prezentálja számára. Találtam a neten egy- egy ilyen darabot, hogy el lehessen képzelni, mikben tudnak pompázni. Néha, úgy meglepődök, hogy levegőt nem kapok! Ime, néhány közülük, mindez hatalmas méretekben. Ahol én veszem az egyenruhát, ott normális darabokat lehet kapni.
Az alábbiak, nem pizsamák, egyenruhák nővéreknek!!!!



Nem, az nem tévedés, az ott a V kivágásban, egy kockás betét! És, az ujj szegélyénél is!!







Mindezt leginkább babarózsaszin gatyával, vagy püspöklilával kombinálva!! Ezek itt, még egészen normális darabok. Van amikor, a mintás csipkével van kombinálva. Grrrr... Nekem, a bébidoll, meg az ocsmányabbik fajta kinai piaci pizsama ugrik be azonnal. Amikor lehajol, és meglehetősen gyakran előfordul, napvilágra kerül, az óriási babarózsaszin fertály. Persze, nem ilyen filigrán méreteket kell elképzelni, hanem óriási darabokat. Sátornak is megfelelnek. A mell alatt meghúzott darabok iszonyúak, mert az óriási has hangsúlyos lesz. Tudom, hogy a feketék, imádják a csiri- csárit. Nagyon komikus, amikor valaki halál komoly arccal magyaráz valamit egy bébidollban. Lehet ám ezt fokozni, Valentinkor 'Be mine', vagy 'I love You' feliratt dobja meg a cuccot. Ugyanez Húsvétkor, Thanksgivingkor, stb.
Bocsánat, de ezt le kellett irnom.

6 comments:

  1. Arra emlékeztet a munkaköröd, mint mikor én kezdtem a kórházban fregoliként. Nem heti bontásban, hanem naponta máshol, volt, hogy egy nap 2-3 helyen is, és még az orvosokat, nővéreket se tudtad megismerni. Brrr! Szerencsére másfél hónap után rákényszerítettek erre az őrültek házára. :)"Gyönyörűek" a pizsik. :)

    ReplyDelete
  2. Képtelen vagyok megszokni ezt a rohangálást! Útálom!

    ReplyDelete
  3. Brrrr.... Nem semmi....
    Ezen a helyen mindenképpen ez a rendszer? Nem tudod fixálni a helyedet az egyik osztályon? Vagy mindenki ugyanígy rohangál?
    Pumicica

    ReplyDelete