ameriaki vonatkozású bejegyzések

Tuesday, February 21, 2012

Kivánj valamit!!




A tibetiek szerint csak 4 ilyen nap van az évben. Ezeken a napokon minden, amit teszünk, gondolunk, mondunk, 10 milliószorosan száll vissza ránk. Ezeken a napokon érdemes megtennünk mindent, amiről szeretnénk, ha elementáris erővel hatna.

10 milliószoros napok 2012-ben:

2012. február 22.
2012. június 04.
2012. július 23.
2012. november 06.

A 10 milliószoros napokon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat. Minden gondolat, minden érzelem, minden szándék, minden akarat – függetlenül attól, hogy jó, rossz, beteges, pozitív vagy negatív – tízmilliószor erősebb lesz.

Ezért ezeken a napokon a legjobb, ha már reggel kinyilvánítjuk mit szeretnénk elengedni illetve megteremteni az életünkben, és elképzeljük, átéljük (a nap folyamán akár többször is), amint már be is következett, meg is valósult. Igyekezzünk, hogy az öröm, a harmónia, a béke és a szeretet járjon át bennünket egész nap, és ezeket az érzéseket terjesszük ki családunk tagjaira, barátainkra, az emberiségre, minden élőlényre és a Földre is. Fontos, hogy csak építő, pozitív gondolatokra összpontosíts ebben az időszakban: a szeretetre, a sikerre, a gyógyulásra, a gazdagságra, a kedvességre, a hálára.

Nem szükséges meditációba merülnöd ezen időszak alatt, bár jó lenne, ha megtehetnéd. A kulcs időszak (időzónáktól függetlenül) a 17:10-es csúcspont! Ha ebben az időszakban lehetőséged van arra, hogy találj egy csendes helyet, akkor telepedj le ott, hogy fókuszálhass. Gondolataidat összpontosítsd bármire, amire vágysz! Ez egy ajándék, válasz az imáinkra, egy úgynevezett életvonal, amely a mi univerzumunkból érkezik.

Megsúgom, vagy egy titkos vágyam. Legalább havonta 1 alkalommal Manhattanre vágyom!! Olyan jól ismerem, és ott minden sokkal egyszerűbbnek látszik. Most pl. leszakadt az igazgyöngy nyakláncom. Ott, azonnal tudom hova kell vinnem. Itt, gőzöm sincs róla!! A kedvenc boltjaim is ott vannak. Ajaj!!

3 comments:

  1. És tibeti idő szerint lehet csak? Titkos vágyak... az van, jó sok. :) De most egy kis nyugi is elég lenne.
    (Szilva voltam)

    ReplyDelete
  2. Dehogy!
    Ott van, hogy időzónától független!

    ReplyDelete
  3. Én mindig csak egészséget kívánok magamnak, ha az van, minden van.

    ReplyDelete