ameriaki vonatkozású bejegyzések

Monday, February 27, 2012

Még mindig a pasik!

Alaposan félre lettem értve, de ez az én hibám! Az irás egyértelmű volt. Az alábbi bejegyzésemben, én a pasikat, mint férjeket, partnereket, hosszútávú kapcsolatokat, szeretői státuszt, stb. vettem sorra. Azokat a fajta kapcsolatokat, amikor a pasik belépnek a privát szférádba, az aurádba, a bőröd alá kúsznak (már akik)
A barátok, a bátyám, az unokaöcséim, régi osztálytársak, kollegák, a pasi a sarki közértben, Nancy pazar humorú férje, az teljesen más kategória. Ők, nekem is hiányoznának a napi életemből, mert jókat lehet velük beszélgetni, rötyörészni. Minden hátsó, és mellékgondolat nélkül. Sőt, alkalomadtán jobban is, mint egy nővel. De, biztosan nem szeretnék élni velük!! Flörtölni sem szoktam velük. Egyszerűen, nem érdekel, és senkit nem is akarnék megbántani vele, sem semmiféle kombinálásra nem akarok okot adni. Egy bökkenő azonban mindig akad, mégpedig a környezet sokszor többet gondol (vagy lát bele) a dologba, mint ami van benne. Pl. Nancy férje nem telefonál nekem, pedig jó lenne néha, mert jókat tudok vele nevetgélni. De, sem az én férjem, sem Nancy nem örülne neki.
Az sem igaz, hogy férfi, és nő között nem lehet barátság. Lehet, csak elég inteligensnek kell lenni hozzá. Érezni kell, meddig lehet elmenni. Egy nő, azonnal megérzi, ha több van a dolog mögött, forditva is. Ezt le lehet állitani azonnal, kinondatlanul, már testbeszéddel is. Persze ehhez mindkettőnek többnek kell lenni, mint 20-30, de van akinél még idős korban is a hóditás, és a levadászás játszik. Fiatal korban, minden arról szól, hogy a pasik hóditani akarnak, a nők meg visszaigazolást, hogy elég vonzóak- e, tehát ugyancsak hóditani akarnak. Kiveséztem ezt a témát, és gondolom, hogy nem leszek megkövezve, mint férfi, pasi, fószer, manus, csávó, csóka, faszi, ürge gyűlölö. :)))) Persze vannak jó pasik, de nem kellene egyik sem, nem hiszem, hogy meg kell magyarázni, hogy miért. Ha, ránézel, az én férjem is jó pasi. Kimondottan jól néz ki.
Az angolban, nincs is ennyi szó a pasikra



4 comments:

  1. Oké, értem. :) Az alap hír az volt, hogy azt hitték, ki fognak halni. Egyébként pedig együtt élni valóban egészen más dolog. A férfi-női barátság is jó téma, egyszer (újra) ki kellene vesézni ezt is. :) Puszi

    ReplyDelete
  2. Azt hiszem nem diskurálnánk erről a témáról, ha pár millió évvel ezelőtt Nyugat-Afrika nem süllyedt volna meg.

    ReplyDelete
  3. Hihihihi... Nagyon komolyan vettétek ezt a pasi témát, persze, hogy vannak rendes pasik, csak az soha nem a mi férjünk, no ez sem véletlen. Lily csak kiegészítelek, nem csak az intelligens nő és férfi között lehet barátság, elég ha az ember megöregszik (te még fiatal vagy), mert nekem sok minden eszembe jut , ha egy férfira ránézek, de az már soha, hogy az egy FÉRFI. A szomorú ebben csak az, hogy ez egyáltalán nem keserít el.

    ReplyDelete