ameriaki vonatkozású bejegyzések

Monday, November 7, 2011

A kémia, és az "egyhúronpendülés" teljes hiánya

Erről, mindenképpen irnom kell, holott nem célom, hogy sirós- rivós blogom legyen. De, megint az én drága "uram" megnyilvánulásai kerülnek teritékre. Lila gőzöm sincs, hogy lehet valaki ennyire humormentes. Amin én, halálra tudom röhögni magam, azon ő felhúzza a szemöldökét, és nem érti, mi olyan vicces! Szerintem, a legfontosabb (az egyik legfontosabb) az életünkben a humor. Az önirónia, meg a csúcsok csúcsa, ha valaki kivülről képes önmagát látni, egy- egy szituban, és kinyúlik önmagán a röhögéstől. Eleinte, megosztottam vele, de ma már tartózkodom, a meggondolatlan megnyilvánulásoktól. A Facebook lesz most teritéken. Feltettem egy fotót Sigmund Freud neves pszihoanalitikus, és pszihológus arcképével, és egy okos megjegyzéssel, ami nagy valószinűséggel nem az ő szájából hangzott el, de mindenesetre ül, és vicces. Nekem..... Ime, a fotó
A szöveg, pedig a következő. "Mielött eldöntenéd önmagadról, hogy depressziós vagy, és kicsi az önbizalmad, gondolkodj el azon, hogy nem csupán seggfejek vesznek körül?" Na, ez kiverte a páromnál a biztositékot!! Mi van? Ezen, nagyon meglepődtem, mert a dolog abszolút ül, és a vicc attól vicc, hogy van benne némi igazság. Sajnálom, de nem értette, meg is kérdezte, hogy ezt viccnek szánom, vagy minek?? Jajj...., anyám segits! Meg kell ezt magyarázni? Azt mondja, hogy ez nem való a facebookra, mert komoly témák valók egy közösségi oldalra. Mi van????? Fáradt is voltam, és feldühitett, hogy mer beleszólni, mit teszek ki az oldalamra, Azt mondja, azt kell kitenni pl. , hogy egy nő 1981 óta, a Fehér ház oldalában lakik, az atomerőművek ellen lázadva. Erre én, - Igen, és egy újságcikken kivül seki nem hallott róla, legfeljebb, ha 5 évenként letartóztatják, elviszik, majd kisvártatva, megint megjelenik, és a kutya nem törődik vele. Jól elvan ott a Fehérház keritése tövében, ha esik, ha fúj! Aztán, meg valaki jól eltartja, mert 3o évig, a levegőből , nem lehet megélni. Még abban az esetben sem, ha egy kiflit rág naponta, mondjuk az itt nincs, de egy bagelt mondjuk. Szóval, a falra hányt borsó az egész!! 3o év, és zéró eredmény. Az atomerőművek, dolgoznak, mindenki megy a dolgára, az asszony meg már belenő a környezetbe!!! Hanyadik elnök nem vesz tudomást róla? - látom, hogy a párom feje vörös, és fuldoklik a méregtől. Azt mondja, én egy primitiv nő vagyok, mert ezt nem értem! Jó,- mondom, - miért nem költözöl oda te is, akkor már legalább ketten lesztek!!- kész! a pasi kész. Sürgősen leléptem, másik szobába, mert ebből csak gond lett volna!! Félreértés ne essék, mindenkinek szive- joga, hogy ott lakjon, ahol akar, az ellen tiltakozzon ami ellen akar! De, hogy 3o évig?? Eredmény nélkül?? Nálam, ez egy bizonyos elmeháborodottság jele, és nem a meggyőződésé. De, még az is lehet, hogy tévedek, és ez egy helyes út!!! Nem értek egyet, az atomerőművekkel, az emberiség, még nem nőtt fel, hogy használja. Itt, nem is errről van szó, hanem a humor teljes hiányáról!! Az apósomnak, kitűnő a humora, no azt sem érti, ha mi ketten rötyörészünk valamin. Ez engem megöl !!!!!!!! De, azért én tovább fogok rötyörészni, akkor is, ha felrobban!!

4 comments:

  1. Nekem tetszik:) A legtobb ember azert nem tud onmagan nevetni mert 1. tul komolyan veszi magat (ld. Az urad) 2. ego-tultenges 3. tulzott buszkeseg
    Meg ugye azt se felejtsuk hogy az E-Amerikaiak humoma teljes mas mint a mienk! Rotyogj csak magadon es az Isten is megsegit!

    ReplyDelete
  2. Maggie drága!! Rötyögök is, aztán meg nagyon örülök, hogy nem tud magyarul egyáltalán. Az ami humort, amúgy imádom, mert ismerek én itt egy- két emberkét akiknek kiváló humoruk van, no meg a mozikon is kinyúlok sokszor. :)))

    ReplyDelete
  3. A humortalan és buta embertől mentsen meg az isten. Én már csak tudom milyen az egy ilyennel élni! Kész röhej.

    ReplyDelete