ameriaki vonatkozású bejegyzések

Saturday, February 3, 2018

Halihó

Itt vagyok, hallgatag vagyok. Csak gondolkozom, és ha akkor lenne rá hirtelen lehetőségem leírnám azonnal. De, amikor idekerülök a gép elé, addigra teljes üresség van a fejemben. Melankóliában jövök- megyek. Teszem félre a pénzt. Nem veszek semmit, Felhagytam a hétvégi munkával. Fáradt vagyok, és nem vagyok gép.
 Szóval, tervezek. Ha, nem találok olyan pasit, aki megfelel, akkor hazaköltözöm. No, nem most. Egyszercsak. Nagyon magasra tettem a lécet. Senkivel nem állok szóba, aki nekem az összes kritériumnak nem felel meg. Így aztán a lehetséges pasik száma is erősen csökken. Nem vagyok hajlandó semmiféle papírt aláírni, vagyonmegosztásról, nem rendelkezni saját jövedelemmel, kiszolgáltatott helyzetbe kerülni. NEM! Egyáltalán nem kell férjhez menni sokadszorra, csak abban az esetben, ha tökéletes a szituáció. Szar, hogy nincs kivel megbeszélni a dolgokat, nincs senki mellettem, de még mindíg jobb, mint egy abúzus kapcsolatban élni. Továbbá, nem vagyok hajlandó abszurd dolgokhoz alkalmazkodni, egyetlen pennyt pasira fecsérelni. Magyarul, zéró tolerancia. Fizetek magánnyugdíj biztosítást. Apósom is visszament Delaware államba Gézához. Már ő sincs, csak telefonon.
A lányom jön májusban, 3 hétre most küldöm neki a meghívót. Nem láttam 3 éve! Hiányzik! Szeretem, hiába történt egy, és más. 11 éve volt itt utoljára. azóta NYC is sokat változott. Ha, ketten vagyunk, sok mindent meg tudunk beszélni, talán amit még soha olyat is!
Reggel, megint 5- kor kelés, tök sötét, mosómedvék a szemetesek körül, hideg nyúlós, barátságtalan. Subway nem jár jól vasárnap. Hisztériás öreglányt elviselni, csak letompult aggyal lehet. Ez olyan, mint amikor valaki sokáig óvó néni. Meghülyül, és gyerekes lesz. (bocsánat óvó nénik, de ez az igazság) Igyekszem a józan eszemet megtartani. Nem könnyú.

 
Hallgassatok ti is világ rádiót itt, eddig azt hallgattam. Megyek aludni.

3 comments:

  1. Szia. 1) Furcsa, hogy apósodhoz igy kötõdtél Géza után is. 2) Egyedül nem jó. 3) Mik a kritériumaid? Mi az az egészséges elvárás, ami alá nem szabad adni? (Amit itt írsz, elég nehezen megfogható, csak a házassági szerzõdést értem.) Hátha okulhatok belõle.

    ReplyDelete
  2. Hüha! Erre egy külön bejegyzèsben kell válaszolnom!

    ReplyDelete
  3. Én mindent értek, hiszen régóta ismerlek. Az írásból érződik, hogy nagyon magányos vagy. Örülök, hogy megy a lányod, épp ideje, hogy találkozzatok, neked már nagyon kell ez a találkozás.

    ReplyDelete